20 dakikada yaptıgım Mouse Kutusu (Yorum lütfen)

Ambalaj Tasarımı - 20 dakikada yaptıgım Mouse Kutusu (Yorum lütfen) Sponsorlu Bağlantılar Rica etsem bana mail atabilir misiniz ben Adobe illustrator kullanıyorum ve ambalaj tasarımı için kutu yada kavanoz şeklinde formlar yapmam lazım ama yapamıyorum bana anlatırsanız çok sevinirim.....

Cevapla
20 dakikada yaptıgım Mouse Kutusu (Yorum lütfen)
larasude isimli Üye şimdilik offline konumundadır

larasude

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 20-10-2009 #101
Sponsorlu Bağlantılar

Rica etsem bana mail atabilir misiniz ben Adobe illustrator kullanıyorum ve ambalaj tasarımı için kutu yada kavanoz şeklinde formlar yapmam lazım ama yapamıyorum bana anlatırsanız çok sevinirim..
Bu mesajdan alıntı yap
grafibo isimli Üye şimdilik offline konumundadır

grafibo

Grafiker / Kahramanmaraş

Standart
Alt 20-10-2009 #102
                             Sponsorlu Bağlantılar
güzel olmuş eline sağlık. sıkıntıdan bunu yapıyorsan. kafan iyiyken nasıl yaparsın allah bilir. 20 dakikada yaptıgım Mouse Kutusu (Yorum lütfen) başarılar.. arkadaşım
Bu mesajdan alıntı yap
Grafink isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Grafink(38)

Clone Trooper

Sanat Yn. / İzmir

Standart
Alt 20-10-2009 #103
iyi sunum vs... bunlara hiç girme... tavsiye etmem.
ben neden seni eleştirdiğimi çok açık bir biçimde ifade ettim
şimdi senin bundan ne anladığın benim sorunum deği...

başarılar.

Out of the code, into the fire...

Bu mesajdan alıntı yap
graffiti82 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

graffiti82

Grafiker / Isparta

Standart
Alt 21-10-2009 #104
zaman görecelidir demiş einstein...

birim 2 saatimiz sana 20 dakika gelebilir
Bu mesajdan alıntı yap
iyireklam10 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

iyireklam10

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 17-03-2010 #105
zaman görecelidir demiş einstein...

birim 2 saatimiz sana 20 dakika gelebilir
+10 rep 20 dakikada yaptıgım Mouse Kutusu (Yorum lütfen)
Bu mesajdan alıntı yap
uluumemo isimli Üye şimdilik offline konumundadır

uluumemo

Öğrenci (Diğer) / Aydın

Standart
Alt 25-03-2010 #106
tebrikler ben küçük bir çalışma için 2 saat uğraşıyorum . . . =D
Bu mesajdan alıntı yap
ozlem aslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ozlem aslan

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 25-03-2010 #107
+10 rep 20 dakikada yaptıgım Mouse Kutusu (Yorum lütfen)
bende lınkı ıstıyorum lutfen 20 dakikada yaptıgım Mouse Kutusu (Yorum lütfen) ozelde yazamıyorumm
Bu mesajdan alıntı yap
Ahmet Gezer isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Ahmet Gezer

Grafiker / İzmir

Standart
Alt 26-03-2010 #108
Şimdi herşey iyi güzel bla bla 3 saatte yaptım aman içim daraldı bir kastım araba tasarladım 5 dakka pc 029384093 gb ram vardı filan süperdi hemen bitti tamam olabilir olmuştur olur yani, benim anlamadığım şey insan kendi emeğine 20 dakkada yaptım aman canım sıkıldı basit tü kaka ya ölesine işte çıktı gibi şeyler nasıl yakıştırabiliyor ? bunu algılamada zorluk çekiyorum mesela ben bile demediğim halde kötü hissettim kendimi bu konuda.Birde mesela forumlarda çok oluyor artık buda neden bilmiyorum

" Lütfen birilerini karalamaya çalışan kişiler daha iyi sunumlar yapmadan çamur atmasınlar..
önce kendileri adam gibi şeyler koysunlar sonra yazsınlar..."Demişsin bunu hangi argumanlara dayanarak karşı tarafa söylüyorsun mesela ben bunu söylediğin abimizin işlerini sitesinden takip ediyorum peki seninkileri nerden takip edebiliriz ki senin adam gibi işler anlayışını algılayabilip ha bak bu olmuş diyelim.Kusura bakma sert bir tepki ama sanırım bunu demek lazım.
Bu mesajdan alıntı yap
rubidikvideo isimli Üye şimdilik offline konumundadır

rubidikvideo

Webmaster / İstanbul

Standart
Alt 26-03-2010 #109
Ellerine sağlık süper görünüyor.

Bu 3d olayını hep sevmişimdir burda 3d Photo tutorial - after effects & photoshop - Rubidik - Müzik - Video - Paylaş - izle da adamlar fotolara nası 3d efekt verileceğini anlatmış güzel bir çalışma olmuş.
Bu mesajdan alıntı yap
ogunnn355 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ogunnn355

Grafiker / İzmir

Standart
Alt 01-05-2010 #110
Ellerine sağlık güzel çalışma linki bende istiyorum şimdiden tebrikler!...
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Tags
lutu tasarm vector

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni yaptıgım Katalog Kapagı Yorum Ve Öneri iyireklam10 Kitap kapağı, broşür, menü vb. 121 26-01-2011 00:25:20
pizza kutusu (daha guzel nasıl olabılır yorum pls) vexlam Kitap kapağı, broşür, menü vb. 8 02-10-2010 14:49:59
yeni yaptıgım serbest samsung cep tel. kutusu çalışmam tarık_ Ambalaj Tasarımı 1 21-07-2008 01:58:32

Kapat
Şifremi Unuttum?