| | #1 |
![]() | ![]()
__________________ insan tuhaf ne hoyrat, ne şaheser ve nasıl ilkel hayret... |
| |
| | #2 |
![]() | ÖNCELİKLE GRAFİKERLER.NET AİLESİNE BÖYLE BİR KONU ÜZERİNDE DUYARLILIK GÖSTERDİKLERİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. BEN ABARTISIZ OLARAK KÜRESEL ISINMA İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM ve ÇEVREMDEKİ BİLİNÇSİZ İNSANLARI SOLUĞUMUN YETTİĞİNCE UYARIYORUM. UMARIM BU AFİŞ ÇALIŞMAMIN DA, KÜRESEL ISINMAYA BİR NEBZEDE OLSA KATKISI OLUR... SAYGILARIMLA xaykan ![]()
| |
| | #3 |
![]() | güzel çalışma başarılar dilerim ama dilemekle kalmayacağım gerçekten benim hoşuma gitti heralde başarıyı yakalayan bir çalışma olur
__________________ SEN GERÇEKLEŞ Bİ BAKALIM HAYAL DİYE Bİ ŞEY KALIYO MU TATLIM!!! |
| |
| | #4 |
![]() |
| |
| | #5 |
![]() | çalışmaların 2sinide beğendim. mesajların tüm insanoğluna yüzeysel ve mizah anlayışıyla vermişsin, umarım derece alan çalışmalar olur. benim hoşuma gitti başarılar...
__________________ Ağlasın gözlerinde bıraktığın 18 yaşım Sende gömüldü binlerce sevgi kucağına sarılamadığım an Ve lütfen uyuu.. |
| |
| | #6 |
![]() | valla evet gerçekten hoş olmuş ama daha etkileyici bi görsellik olabilirdi diye düşüyorum ama fikir iyi yane eline sağlık canım
__________________ umutlar aşkın kardeşi yar umutlarım tükendi... |
| |
| | #7 |
![]() | çalışmalar harika, mesajlar güzel, yarışmada başarılar dilerim.. |
| |
| | #8 |
![]() | öncelikle grafikerler.net ailesine böyle bir konu üzerinde duyarlılık gösterdikleri için çok teşekkür ederim. umarım bu çalışmalarla küresel ısınmaya bir nebzede olsa katkım olur. herkese başarılar. saygılarımla xaykan... ![]()
__________________ insan tuhaf ne hoyrat, ne şaheser ve nasıl ilkel hayret... Mesaj xaykan tarafından (14-01-2008 Saat 00:31:07 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #9 |
![]() | kız çocuğunun gözlerine bayıldım. çok anlamlı bi çalışma olmuş. tebrik ederim.
__________________ Sen sözünün eri ol ki; Adam hesabina alsinlar seni... |
| |
| | #10 |
![]() | ictenliğin, duyarlılığın için teşekkürler ancak bana kalırsa bu çalışmalar olmamış. afiş için biraz fazla karışık geldi bana. ilk afişindeki mesajın çok iyi aslında. daha yalın bir anlatımla yada sadece tipografi ile bile daha iyi olacağını düşünüyorum.bol şans. |
| |
| Tags |
| xaykan, balk, 2050 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |