320lik dijital almak istiyorum

Dijital makineler - 320lik dijital almak istiyorum ...

Cevapla
320lik dijital almak istiyorum
ahmet sarıoğulları isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ahmet sarıoğulları

Grafiker / Çanakkale

320lik dijital almak istiyorum

Alt 23-02-2009 #1
Sponsorlu Bağlantılar

kullanan arkadaşlar tavsiyeniz nedir?
marka ve kafa modeli olarak
3 yıldır infiniti 8160 +plus kullanıyorum
126 zaar çok memnunum..
2 el uygun makinası olan varsa değerlendirebilirim.
şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

ahmet sarıoğulları isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ahmet sarıoğulları

Grafiker / Çanakkale

Standart
Alt 23-02-2009 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
xaar 128 için boya geç kuruyor diyorlar
dinlenmeden yapıştırdıgındada çizilme yapıyormuş
böyle 1 şikayetin oldu mu
abdurrahman

seiko yada spectra taraftarıyım
xaar 126dan memnunum özaktanda
ama hala ikilemdeyim bunun için
fikirleriniz çok önemli...
Bu mesajdan alıntı yap
janjan41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

janjan41

Grafiker / Kocaeli

Standart
Alt 24-02-2009 #3
seiko yada spectra taraftarıyım
öncelikle bu iki kafa arasında oldukca fark war en önemli faktörler ise seikonun 1440 dpi - spectranın 720 dpi baskı yapabilmesidir diğer bi unsurda dayanaklılık ve uzun ömür spectra çok uzun baskılarda kafalarda herhahgi bir kesme yapmadan cok uzun baskılar yapabiliyor ama aynı seyi seiko için söylemek biraz zor aynı zamanda spectra temizlenebilemside(nova-galaksy) ayrı bir güzellik her nekadar seiko spectra hızında deselerde spectra kadar hızlı değil işin içine baskı kalitesi girdiği zaman ise seiko 1440dpi ile spectraya oranla cok kaliteli baskılar cıkarıyo

burda karar wericen nokta 1440 mı 720 mii

xaar 128 boyanın çizilme olayına gelince bir kere en önemlisi oracal gibi bir firma bile boyanın malzeme ile kaynama süresini 2 gün olarak belirlemiş ama bizim müşteriler her işi acil istediği için çoğu zaman sabah basıp akşam montajlıyoruz (piyasadaki söylentiye göre xaar 128 40pl için iyi bir boyanın bulunmadığıdır ben xaar128 80pl kullanıyorum ve çizilmede dahil boya ile ilgili bir problemim yok)
Bu mesajdan alıntı yap
ysns isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ysns(41)

Eğitimci / İstanbul

Standart
Alt 24-02-2009 #4
merhabalar....
öncelikle kalite istiyorsanız size sunacağım model seiko spt 510 kafa sistemi kullanılan phaeton model makinemizdir...
özelden mesaj atarsanız elimden geldiğince yardımcı olabilirim...
Bu mesajdan alıntı yap
ADK3434 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ADK3434

Forumdan Uzaklaştırıldı

Baskıcı / İstanbul

Standart
Alt 27-02-2009 #5
güzel bir cihaz istiyorsan arkadaş ben aldım ve çok güzel bu ataline reklam firmasından allah razı olsun almadan once herkes kendi cihazını övüyordu ama ben kararı bu phaeton ud 3206s karar verdım çok guzel tavsiye ederım
Bu mesajdan alıntı yap
optimumreklam isimli Üye şimdilik offline konumundadır

optimumreklam

Eğitimci / İstanbul

Standart
Alt 27-02-2009 #6
güzel bir cihaz istiyorsan arkadaş ben aldım ve çok güzel bu ataline reklam firmasından allah razı olsun almadan once herkes kendi cihazını övüyordu ama ben kararı bu phaeton ud 3206s karar verdım çok guzel tavsiye ederım
Arkadaşım söyle firmanın isminide reklam yapacağına gelip ziyaret edelim biz görelim nasıl basıyor. Eğer söyliyemiyorsan ben aldım deyip yalan reklam yapmayalım.
Bu mesajdan alıntı yap
ADK3434 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ADK3434

Forumdan Uzaklaştırıldı

Baskıcı / İstanbul

Standart
Alt 27-02-2009 #7
arkadas ben ne yapıcam firmam tempo reklam sefaköy ben bu cıhazı 2 yıldır kullanıyorum phaeton seıko ud 3206s ve süper cihaz siz burada reklam yapıyorsunuz firmanızla ayıp bırakın bu sıte üretıcılerın ve kullanıcıların sıtesı yönetım bu reklamları gormuyormu başka fırmalar reklam verıyor para ıle sız bedavadan reklam yapıyorsunuz olmaz yakışmaz optımum reklama ayıp
Bu mesajdan alıntı yap
ADK3434 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ADK3434

Forumdan Uzaklaştırıldı

Baskıcı / İstanbul

Standart
Alt 27-02-2009 #8
ben vaktım olduğu zaman bu siteye giriyorum optımum reklam sizin gibi bu sitede devamlı bulunmuyorum o yuzden gec cevap verdım ben imalatcıyım yerım sefaköyde dediğim gibi tempo reklam gel buyur beklerım mısafırım olun
Bu mesajdan alıntı yap
samet şencan isimli Üye şimdilik offline konumundadır

samet şencan

Baskıcı / Çanakkale

Standart
Alt 27-02-2009 #9
ya arkadaşlar tartışma ortamı değil
paylaşma ortamı burası bizim gençler iyi örnek olun
bize fikir lazım tartışma değil.........teşekkürler
Bu mesajdan alıntı yap
optimumreklam isimli Üye şimdilik offline konumundadır

optimumreklam

Eğitimci / İstanbul

Standart
Alt 27-02-2009 #10
ben vaktım olduğu zaman bu siteye giriyorum optımum reklam sizin gibi bu sitede devamlı bulunmuyorum o yuzden gec cevap verdım ben imalatcıyım yerım sefaköyde dediğim gibi tempo reklam gel buyur beklerım mısafırım olun
mutlaka ziyaret edeceğim. gerçekten tanışmak isterim. bana açık adresini verebilirmisin?
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
mac almak istiyorum yardım blizzard Macintosh 24 28-06-2010 19:21:27
Makine almak istiyorum Qesta Dijital makineler 12 13-05-2010 16:11:57
notebook almak istiyorum sina Ürün Tanıtımı 1 07-03-2009 01:24:26
Final Cut için Mac almak istiyorum.... passenger2019 İkinci El Pazarı 1 12-09-2008 20:54:53
mac dersi almak istiyorum... kahan.35 Macintosh 12 05-09-2008 21:56:21

Kapat
Şifremi Unuttum?