3D Max'te Krom Harf Yapımı hakkında bilgi istiyorum

3D Studio Max - 3D Max'te Krom Harf Yapımı hakkında bilgi istiyorum ...

Cevapla
3D Max'te Krom Harf Yapımı hakkında bilgi istiyorum
sahap9999 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

sahap9999

Grafiker / Ankara

Standart

3D Max'te Krom Harf Yapımı hakkında bilgi istiyorum

Alt 10-12-2012 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Merhaba Arkadaşlar Ben 3ds Max Programı 2 Hafta Oldu Kullanıyorum Ben Reklamcıyım Bir İş Aldım Ve Bu İşi Kaçırmak İstemiyorum Biraz Sıkıntılarım Var Ve Bu İşe İhtiyacım Var Şimdi Müşteri 3 Boyutlu Bir Çizim İstedi ''PASLANMAZ KROM'' Bunu Yapmak İçin Araştırdım ve Youtube Adresinden Bir Link Buldum Biraz Çabalarım İle Oldu Sayılır

Önemli Olan Şu Yazı Karakteri Yok CorelDraw İle Resmi Çizgiye Çevirdim Daha Sonra .aı Formatı İle 3ds Maxa Attım ama Ben ''BEVEL'' Yaptığım Zaman Sıkıntılar Oluşuyor Sizden Ricam Bana Bu Konuda Yardımcı Olabilir misiniz Text Gibi Çıkmasını İstiyorum Şimdiden Teşekkür Ediyorum Sizlere. ALLAH RAZI OLSUN



RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

tükenmezkalem isimli Üye şimdilik offline konumundadır

tükenmezkalem(32)

Hiç Biri / Yurtdışı

Standart
Alt 10-12-2012 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
Hocam Cinema 4D de obje ps'de pathlenip illustrator path olarak atılıp merge komutuyla alındığı zaman problem olmuyor olay cözülüyor ,3dsi çok bilmiyorum fakat maxte de aynı yolu denemekte fayda var diyebilirim
Bu mesajdan alıntı yap
sahap9999 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

sahap9999

Grafiker / Ankara

Dosya16
Alt 10-12-2012 #3
Aynen Öyle Yaptım Bende Corelde İken Formatını .aı Yaptım Merge Yapıyorum ve Bu Problem Oluyor Hani Onların Bir İncelikj Ayarı Var Bana O Lazım Yinede Yardımcı Olduğun İçin Teşekkür Ederim Ben Sana Fotoğrafı Göndereyim Anlarsın Beni.

3D Max'te Krom Harf Yapımı hakkında bilgi istiyorum
CINEMA 4D İle Krom Harf Yapabiliyor musunuz ?
Bu mesajdan alıntı yap
tükenmezkalem isimli Üye şimdilik offline konumundadır

tükenmezkalem(32)

Hiç Biri / Yurtdışı

Standart
Alt 10-12-2012 #4
Anladım hocam sorunu baya tecrübeli arkadaslar var 3ds max te onlar yardımcı olur umarım , siz konuyu güncel tutun sürekli , cinema 4d de krom görüntüsü verilebilir gerekli tutorialleri bence ingilizce olarak inceleyin daha genis kapsamlı şeyler cıkarabilirsiniz
Bu mesajdan alıntı yap
sahap9999 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

sahap9999

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 11-12-2012 #5
Allah Razı Olsun Konuyu Nasıl Güncel Tutarım Pek Yabancıyım Forum Sitelerine.
Bu mesajdan alıntı yap
sahap9999 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

sahap9999

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 11-12-2012 #6
CINEMA 4D Kurdum Eğer Müsait İsen Bana Cinema 4d İle Bir Hazırlanmış Krom Yapabilir misin Sana Zahmet videolu Yada Resimli ?
Bu mesajdan alıntı yap
tükenmezkalem isimli Üye şimdilik offline konumundadır

tükenmezkalem(32)

Hiç Biri / Yurtdışı

Standart
Alt 11-12-2012 #7
Hocam surdaki link daha profesyonel anlatmakta oradan deneyerek yapabilirsiniz zamanım olsa yapardım gercekten kolay gelsin

Bu mesajdan alıntı yap
sahap9999 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

sahap9999

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 11-12-2012 #8
Allah Razı Olsun Kardeşim Çok Sağol Rabbim Gönlüne Göre Versin.
Bu mesajdan alıntı yap
bobmarley1910 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

bobmarley1910

Hiç Biri / Ankara

Standart
Alt 14-12-2012 #9
3d maxin içinde text likonu var ordan da yapabilirsin bu işlemleri..
Bu mesajdan alıntı yap
sahap9999 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

sahap9999

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 14-12-2012 #10
Ama Benim Ki Çizgi Olarak Firma Bana font Vermedi Bana ai İle Geldi Bende Corelde Düzelttim ve Tekrar ai Formatı İle gönderdim ve Böyle Oldu ama sonunda Düzelttim Yinede Mesajın İçin Sağol Allah RAzı Olsun Kardeşim
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
6111 sayılı yasa için lütfen yardım edin young_designer Afiş Tasarımı 7 03-06-2011 08:45:02
allah rızası için yardım edin dwght Corel Draw Soru ve Sorunlarınız 3 12-03-2010 13:23:05
Arkadaşlar sayfam için bir profil resmine ihtiyacım var lütfen yardım edin Aykut_43 Deneme Çalışmalar 2 04-03-2010 17:31:34
lütfen yardım edin ödevim için flash banner yapmam gerekiyor ilkayy_ Flash 7 26-03-2009 22:17:51

Kapat
Şifremi Unuttum?