acil stajyer olarak iş arıyorum

Sonuçlanan İlanlar - acil stajyer olarak iş arıyorum Sponsorlu Bağlantılar mrbb arkadaşlar 18 yaşındayım mikrosis B.E.M den seltifikamı yeni aldım photoshop freehand corel illüstrator quark indesing programlarını kullanabiliorum öncelikle matbaada çalışmak istiorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur... pardon ben il ...

 
acil stajyer olarak iş arıyorum
burkyfly isimli Üye şimdilik offline konumundadır

burkyfly

Baskıcı / İstanbul

Standart
Alt 25-04-2008 #1
Sponsorlu Bağlantılar

mrbb arkadaşlar 18 yaşındayım mikrosis B.E.M den seltifikamı yeni aldım photoshop freehand corel illüstrator quark indesing programlarını kullanabiliorum öncelikle matbaada çalışmak istiorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur...

pardon ben il belirtmemişim istanbuldanım ben özür dilerim
yinede teşekkürler...

yokmu yaw işacil stajyer olarak iş arıyorum
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

aliyılmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır

aliyılmaz

Grafiker / Bursa

Standart
Alt 25-04-2008 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
memleket neresi ben bursada ajans olarak çalışmaktayım ve stajer olarak çalışmak isteyen ve bursada oturan grafikerlik yapacak birilerini arıyorum
boyutdort isimli Üye şimdilik offline konumundadır

boyutdort

Matbaacı / Muğla

Standart
Alt 26-04-2008 #3
selamlar biz Muğla fethiyenin en iyi matbasıyız düşünürseniz görüşelim
03 osman isimli Üye şimdilik offline konumundadır

03 osman(50)

Matbaacı / Afyonkarahisar

Standart
Alt 11-05-2008 #4
valla afyon düşünürsen görüşürüz
aliyılmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır

aliyılmaz

Grafiker / Bursa

Standart
Alt 11-05-2008 #5
kubilay ben emek de dükkanım var daha çok tabela matbaa üzerine çalışıyorum çok yogun bir iş tempomuz yok ama dükkanda oturacak ve ufak tefek tasrımları yapabilecek ve gelen müşterilere yardımcı olabilecek bir takım arkadaşı aramaktayım istersen tel verebilirsen seninle irtibata gecebiliriz yada seninle nasıl irtibata gececegimi bilemiyorum galiba buradan adres ve tel verilmesini site yöneticisi kabul etmiyor ama dan ulaşabilirsin [COLOR="Red"]e-mail vermek *********[/COLOR] bana bur
burkyfly isimli Üye şimdilik offline konumundadır

burkyfly

Baskıcı / İstanbul

Standart
Alt 16-05-2008 #6
arkadaşlar istanbuldanım yanlışlık olmasın yukarda belirtmemişim özür dilerim

mrbb burak ben.ist bayrampaşada oturuorum
mikrosis bilgisayar eğitim merkezinden grafik tasarım seltifikam war ve şuan web tasarım kursuna devam etmekteyim
şimdilik bi tecrübem yok.stajer olarak iş arıyorum(ACİL!)
şimdiden teşekkürler...

Iş arayışım günceldir!

Iş arayışım günceldir!

Iş arayışım günceldir!
burkyfly isimli Üye şimdilik offline konumundadır

burkyfly

Baskıcı / İstanbul

Standart
Alt 06-10-2008 #7
Iş arayışım günceldir!!!
burkyfly isimli Üye şimdilik offline konumundadır

burkyfly

Baskıcı / İstanbul

Standart
Alt 13-11-2008 #8
Iş arayışım günceldir!!!
 

Tags
acil, ariyorum, grafiker, ist, olarak, stajer, stajyer

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
stajyer olarak iş arıyorum.... desperate Sonuçlanan İlanlar 14 22-12-2009 19:28:08
Yardımcı Grafiker yada stajyer olarak iş arıyorum.. Jidota Sonuçlanan İlanlar 2 27-06-2008 14:08:05
stajyer grafiker olarak iş arıyorum sweet_dee Sonuçlanan İlanlar 1 17-06-2008 21:25:23
stajyer grafiker olarak iş arıyorum kubrakoyn Sonuçlanan İlanlar 0 24-04-2008 18:08:31

Kapat
Şifremi Unuttum?