| | #1 |
![]() | Merhabalar Öncelikle ben yeni üyeyim ve urda olmaktanda çok mutluyum sizin gibi bir şeyi ögrenme ve ögretme meraklısı kişiler arasında bulunmak güzel Bunlar da benim acizane kendimce tasarımlarımın bir kısmı sizlerin de yorumlarını almak istedim eleştirilerinizin benim için büyük önemi var. ;( Eleştiri insanı yüceldir deyilmi )1) 2) 3) 4) 5) Şimdiden heycanla bekliyorum yorumlarınızı :smile Mesaj ufukdural tarafından (06-10-2008 Saat 21:24:00 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | hosgeldın arkadasım emeğine sağlık öncelıkle sunum yaparken renklı ve koyu fonlar kullanmamanı tavsıye ederım cnk goz logodakı renklerde yanılma yapar bu sefer logoyu baska bır renk uzerınde denerken musterı benım rengım bu degıldı kardeşim diyıp cıkıntılık yapabılır boyacının en ustteki tasarı daha hoş ve I nın okunma olasılıgını daha fazla arttırıor maalesef renkler ıcın yorum yapamıorum bilim kulubundede ev mantelizesi hoş uzerınde durulunabılır
__________________ yıkıntılarımın ardında kalan parçacıklardan tekrar yeşermeyi isteyen kim? |
| | |
| | #3 |
![]() | Bir gün ben de bunları öğrenip yapmayı düşünüyorum ama o gün hala gelmedi nedense ![]() ![]() ![]() Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (08-10-2008 Saat 11:55:00 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #4 |
![]() | arakdaşlar yorumlarınızı bekliyorum ama 1 kişi sadece yorum yapmış ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | arkadasım kusura bakma ama söylemeden edemicem..acizane degil nacizane olacak..gecen gun yine bir topic te anı düzeltmeyi yapmak zorunda kaldım..siz aciz insanlar degilsiniz..mutevazi insanlar oldugunuz için naçizane çalışmalar bunlar kolay gelsin..aynı örnegi verim : Ataturk der ya hani " benim naciz vucudum elbet birgün toprak olacaktır........" kolay gelsin..
__________________ ---->>theöz<<---- |
| | |
| | #6 |
![]() | güzel tasarımlar emeğine sağlık
__________________ Küçük şeylere fazla önem verenler ellerinden büyük şeyler gelmeyenlerdir |
| | |
| | #7 |
![]() | sunumlarını beyaz sade bir zeminde yapsan daha iyi olr bence.1deki fikir güzel ama bi bütünlük yok sanki.2deiler çok göz yoruyo 3deki şekil ve renkler iyi fakat fontu değiştirip ortadaki gereksz kareler çıksa daha iyi olr.bilim kulübü logosununda biraz daha üstüne gidilse iyi olr.hırdavattaki ilk logo espiriside güzel fakat renk uyumsuzluğu var mesela bir hırdavatçıda pembe düşünemiyorm.bide logoda renk geçişinden efekten uzak dur ihtiyacın olmadı takdirde.eline sağlık.
__________________ Dünya tersine dönse yine vazgeçmem senden free... |
| | |
| | #8 |
![]() | Bende nacizane bir düzeltme yapayım izninle ... GRAUP değil de GROUP galiba ... bkz : Yıldız GRAUP :') |
| | |
| | #9 |
![]() | bence çok güzel çalişmalar yapmişin emeğine sağlik
__________________ merzukaaaaaa ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #10 |
![]() | gerçekten güzel başarılar... |
| | |
![]() |
| Tags |
| acizane, çalışmalarım, design, logo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |