18 Eğer siz erdiğiniz rengi daha çok geniş olmasını istiyorsunuz, noktaya tıkladığınız zaman yön işaretleri olacak, onları tıklayarak verdiğiniz renk tonu genişleştiriyoruz.
19 Resimdeki gösterdiği kenarda duran noktalar üzerine koyu rengi vermeliyiz, bu vişnelerimize daha doğal bir görüntü sağlar
20 Bazı yerlerde doğalık almak için resimdeki gösterdiği gibi açık bir renk tonu veriyorum
21 Aşağı da siz görüyorsunuz ne kadar doğal bir görüntü oldu
22, 20 -21 adım tekrarlayarak tüm obje üzerine olan şekli verin… Eğer güzel olmuyorsa üzülmeyin hiç kimse sizden mükemmel sonuç beklemiyor
23, Resimdeki gösterdiği gibi, vişnenin alt ve orta kısmı biraz koyu rengi vererek çıkıntılı yerleri göstermiş oluruz
24 Hım.. fena değil..ama hadi düşünelim nasıl daha güzel şekli verebiliriz
25 Selection tool (A) kullanarak resimdeki gibi olan noktaları seçiyoruz. Kırmızı bir renk tonu veriyoruz. Daha doğal olması için orijinal resmi bakarak kendi istediğiniz gibi renklendirme yapabilirsiniz
26 vişnemiz hazır
27, Şimdi vişnenin sapına geçelim. Pen Tool kullanarak resimdeki gibi bir obje çiziyoruz. Yeşil dolgu renk tonu veriyoruz.
28 Daha sonra olan obje üzerine kopya alıyoruz (ctrl + C / Ctrl + V), Transform – Horizontal.
29, Şimdi Mashh tool ile üzerine tıklayarak mash ağ ekliyoruz. Eğer mash çizgileri dışarı çıkmış, korkamayın, daha sonra renk verdiğimiz zaman o yerleri görünmeyecek
30, Şimdi koyu bir renk tonu ile istediğiniz noktaları tıklayarak renk veriyoruz
31 Aynı şekilde de sağda olan objeye Gradient Mash uyguluyoruz.
32, Resimdeki gösterdiği gibi solda olan köşe noktayı Selction Tool aracı ile seçtiğimiz zaman sola taşıyoruz, öylece daha doğal şekli alıyoruz
33 İşte bizin saplar bitmiş

34 Ama bir eksiklik var. Pen Tool aracı ile resimdeki gibi bir obje çiziyoruz. Üzerine Gradient Mash uyguluyoruz.
Şimdi ne zaman tüm parçalar hazır. Birleştiriyorum, ilk çizdiğimiz vişne üzerine kopya alıp, horizontal olarak yansıması alıyorum. Daha sonra sap ekliyorum. İşte bukadar.