| | #1 |
![]() | Meraba ark.lar, ben düz lise mezunuyum liseyi bitireli 3 sene oldu ve ben çalışıyorum fakat kariyer yapmak istiyorum bu yüzden üniversite diploması ve eğitiminin de alınması gerektiğini düşünenlerdenim, üniversite diploması iş hayatınızda atmak istediğiniz adımın büyüklüğünü belirlediğini düşünüyorum.. Yetenek Sınavına giren varsa bana fikir ve görüşlerini bildirsin yardımcı olsun... Okul Akdeniz Üniversitesi GS Uzun süredir çizim yapmıyorum okul zamanında gayet iyiydi çizimim 1 ay sürem var çalışmak için sizce ne kadar şansım war... ![]() ![]()
__________________ || || |
| | |
| | #2 |
![]() | tüm programları terkeet ve kağıt kalemle evlen derim bölüme girdiğinde programın değil çi,zimin konuşulacak hemde en az 2 yıl sürecek bu.sınavda da deseni goğru gör ezbere çizme imgeselde de tasarımcı hınzırlığını kullan ve farklı bir açıdan olayı yakala kolay gelsin
__________________ O KADAR GEÇ Kİ ARTIK ERKEN SAYILIR... |
| | |
| | #3 |
![]() | Bence ezberliyebildiğin kadar figür ezberle.. Ayakta sabit duran insan durakta bekliyor olarak kullanırsın vs.., yerde oturan cocuk (parkta yere koy yerde oturan cocuğu parkta oynuyomuş olur, odanın içine köy yanına oyuncak yap ewde oynuyor olur vs..kedi köpek ezberle şu aşamada yapabileceğin tek şey o.. birde boş kağıdı hiç boş yer kalmayacağı kadar karala (simsiyah olsun) elini ısıtırsın böylece...
__________________ "İlerlemeye Devam Et" |
| | |
| | #4 |
![]() | çok saolun önerileriniz için.. kazaniyimde sorun deil 4 ortalı defteri komple karalarım ![]() :
__________________ || || |
| | |
| | #5 |
![]() | bence burada çalışmalrını paylaş ona gore yonlendıril bence ımkanın varsa bir kursa falan gıt gittiğin yerde güzel sanatlar lisesi mezunları olcak bol şanslar ![]()
__________________ mutluluk sorunsuz bir yaşam değil , sorunlarla başa çıkma yeteneğidir... |
| | |
![]() |
| Tags |
| akdeniz, güzel, sanatlar, sınavı, yetenek, üni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |