![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | İzmirde bir elektrik firmasına yaptığım logo, antetli, kartvizit ve zarf çalışması.Onayı olındı... ![]() |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | sade bi çalışma olmuş keşki zemine koyduğun sembolun opacitysini biraz dahadüşürsyin zarf ve antetlide kullandğın çizgileride 2çizgikullanarak daha iyi biryerleştirme yapabilrdn. |
| |
| | #3 |
| | sade ve hoş ![]() |
| |
| | #4 |
| | Opacity konusunda, aslında görüntüyü çevirince daha bariz çıktı amblem ortaya. normalde okadar koyu değildi.Ama benimde şuan dikkatimi çektiği için ilgilenicem.MAtba çıkışının böyle olmasını istemiyorum. Teşekkürler uyarı ve yorumlar için... |
| |
| | #5 |
| | çok güzel olmuş fakat saydamlığını biraz daha açık yapıp belirgin bir renk tonu uygulaya bilirdin ama eline sağlık bölede çok güzel başarılar |
| |
| | #6 |
| | güzel güzel... ellerine sağlık.... |
| |
| | #7 |
| | sade ve klasik olmuş biraz üstünde çalışmanızı öneririm başarılar |
| |
| | #8 |
| | sade ve bence şık bir çalışma emeğine sağlık |
| |
| | #9 |
| | Bütünlemek amacıyla antetli ve zarftaki şeritleri kartvizittede kullanabilirdiniz. Böylece adres bilgilerinide ortalanabilirdi. Emeğinize sağlık |
| |
| | #10 |
| | Kartvizitte alan daha dar olduğu için çok kalabalık ve gereksiz oluyordu. Yani onadada denedim, karmaşa yarattı ve koymadım. Teşekkürler yorumlar için. |
| |
![]() | |
| Tags |
| akyüz, kurumsal |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |