![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | firma 2.el araç alım satımı yapmaktadır. şuanda küçük bir işletme (galeri)ye sahipler. amblem uygun diye düşünüyorum ama yazı fontunda karar veremedim. şimdiden teşekkürler... |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | sade ve şık olmuş doghan. amblem konusunda sana katılıyorum gayet güzel. font için seç desen ilk olanı tercih ederim. eline emeğine sağlık. Saygılarımla |
| |
| | #3 |
| | Logo İyi durmuş arkadaşım yazıda bikaç değişiklik yaparsan iyi bir iş çıkabilir |
| |
| | #4 |
| | yazı karakteri için birincisi uygun olur diye düşünüyorum... ellerinize sağlık... |
| |
| | #5 |
| | eline sağlık hepsi çok güsell ama fontu en uygun olan 1.si kolay gelsin. |
| |
| | #6 |
| | bence 3 fontta kötü değil ama bana kalırsa 2 yada 1 derim logo ise çok hoş ![]() BASARILAR... |
| |
| | #7 |
| | Hepsi birbirine benziyo ama 2. de kullandığın font daha uyumlu iyi çalışmalar. |
| |
| | #8 |
| | 3.sü gayet güzel. |
| |
| | #9 |
| | genelde 1 ve 2 olarak değerlendiriliyor (ambleme uyum bakımından) dolgunluk bakımından da 3 deniliyor gibi geldi bana yorumlar için teşekkür ediyorum saygılar... |
| |
| | #10 |
| | Gayet sade ve güze olmuş. Font seçimin için genel bir kanımı söylemek istiyorum. "L" karekterli "t" harfleri daha güzel görünüyor. Bu nedenle 1 ve 3 diyorum. |
| |
![]() | |
| Tags |
| alkan, amblem, arma, logo, logotype, otomotiv |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |