![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| |
#1 |
| | [COLOR="Blue"][B]Anne Şefkati; Ölüm anında bile yavrusunu teselli ediyor. Bu fotoğraf Lübnan' da ki iç savaştan bir kesit ve bir insanlık ayıbı... Bazen insan olmak ne kadar gereksiz diye düşünmeli insan, çünkü insan olmanın hiçbir gereğini yerine getiremedikten sonra...[/B][/COLOR] ![]() ![]() ![]() ![]() |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | -Yazarlar gibi bakma bana! -Yazarlar nasıl bakar? -Biraz deli, biraz çocuk, biraz bilge.. Ama anlamlı. -Neden?.. -Çünkü doğurgandırlar. -O zaman anneler de öyle bakar paylaşım için sagol kalimero ![]() |
| |
| | #3 |
| | Paylaşım için sağol bir fotoğraf duyguları en yoğun bu şekilde anlatır zannedersem insanın yüreği acıyor ![]() Mesaj Grafiker-0008 tarafından (20-08-2007 Saat 11:36:05 ) değiştirilmiştir.. Sebep: büyük harf kullanmayınız. |
| |
| | #4 | ||
| | Alıntı:
[COLOR="Blue"]Peki baktıklarını görebiliyor mu insanlar? Keşke görebilseler... Sen de sağol Hades...[/COLOR] Alıntı:
[COLOR="Blue"]Peki hepimizin yüreği bu kadar acırken, neden hala dünyanın her yerinde savaş yüzünden birileri ölüyor? [/COLOR] | ||
| |
| | #5 |
| | paylaşım için tşk. bazı insanları tanıdıkça, hayvanları daha çok sevmeye başlıyorum. |
| |
| | #6 |
| | bir anne olarak şunu diyorum bir anne ölürken bile evladını düşünür, ben gidiyorum o ne olacak? onu neler bekliyor? o ölümü bile düşünmemiştir ölürken. teşekkürler kalimero |
| |
| | #7 | |
| | Alıntı:
[COLOR="Blue"]Keşke bütün savaşları çıkaranlar anne olabilse ve dünya da savaş olmasa artık... Sen de sağol Bahtinur...[/COLOR] | |
| |
| | #8 |
| | nasıl bir dünya, ne kadar acımasız. Allah kimseye bu acıları yaşatmasın. |
| |
| | #9 |
| | anne olmayan bilemez |
| |
| | #10 |
| | |
| |
![]() | |
| Tags |
| anne, olum, sefkat |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.grafikerler.net/anne-sefkati-t2512.html | ||||
| Gönderen | For | Type | Tarih | |
| Sendenkalan.Net // Senden Kalan Ne Varsa » Blog Archive » Anne’lik her kadın için HAK deÄ�ilmiÅ� | This thread | Refback | 29-05-2008 22:10:09 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |