| | #1 |
![]() | Araba modelleme kulübü afişi Ben de ufaktan çalışma göndermeye başlayayım bari ![]() 70x100 Afiş Çalışması ( Hangisi daha iyi ? ) ![]() ![]()
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() Mesaj aiDesign tarafından (15-08-2008 Saat 03:55:03 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | font cok güzel seçim far espriside ii 1. afiş derim ben, cok daha farklı olabilirdi tabi ama bu haliyle güzel emeğine sağlık...
__________________ gülüşüm fotoğrafım olsun gözlerine |
| | |
| | #3 |
![]() | güzel bi çalışma olmuş 1 diyorum renk uyumu acısındanda gayet başarılı. |
| | |
| | #4 |
![]() | 1. çalışma diyorum. : ) 2. çalışmada espiri var
__________________ kafkaf |
| | |
| | #5 |
![]() | ben 2. çalışma derim yalnız aracın yere yansıyan gölgesine modifiyeli halini yerleştirirsen daha bir espirili olur bence yoksa bu şekilde anlatılmak isteneni çoğu kişi algılayamayabilir |
| | |
| | #6 |
![]() | Değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim arkadaşlar.. Freedesing farklı derken bir önerin var mı ? Wolphin güzel fikir ![]()
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() Mesaj aiDesign tarafından (15-08-2008 Saat 13:27:36 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #7 |
![]() | eline sağlık gayet iyi olmuş bencede 1 çalışma |
| | |
| | #8 |
![]() |
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() |
| | |
| | #9 |
![]() | fonta bayıldım i seçim bncede 1. olmalı ellerini sağlık...
__________________ |
| | |
| | #10 |
![]() | yani tek bi araba kullanmaktansa arabayı parçalayıp kapısı kaportası falan mekanik bi görünümde yerleştirebilirdin mesela calışman güzel tasarımda sınır yok benimki sadece bi fikir eline sağlık tekrardan![]()
__________________ gülüşüm fotoğrafım olsun gözlerine |
| | |
![]() |
| Tags |
| afisi, afişi, araba, kulubu, kulübü, modelleme |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |