| | #1 |
![]() | forum sitelerinde ilk üye olduğum yer burası sitenin nasıl kullanılacağını tam bilemiyorum.Az önce çalışmamda eksik kalan diğer hatalı resmi atmışım düzelttiğimi bulana kadar bayağa zaman aldı.Umarım bu sefer telafi etmişimdir.Horus eleştirin için teşekkür ederim ama en azından özel mesajdan atabilirdinAcemi olduğumu biliyorum ve bende keşke mükemmel yapabilsem diyorum elimden gelen örnekleri paylaşıyorum.Göz zevkine hitap edemeyecek çirkinlikte ise kendimi geliştiririm. Mesaj karantina tarafından (20-01-2008 Saat 19:56:01 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | az önce konunuzu daha sert eleştiriler almamanız için kapattığımı belirtmiştim neyse bu sefer bu açık kalsın o halde yorumlar size faydalı olur belki
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir |
| | |
| | #3 |
![]() | yanlış resmi koyduğumu farkettim fakat silme işlemini yapamadım forumdan bende öyle kötü bir şekilde kalmasını istemem ama inanın art niyetli değilim sadece öğrenmek istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.Tekrar siteye görüntü kirliliği verdiysem özür dilerim. |
| | |
![]() |
| Tags |
| araba, ayakkab |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |