| | #1 |
![]() | sizce nasıl hertürlü eleştirnizi bkliyorum ![]() Mesaj Hatice ÇAVDAR tarafından (11-09-2008 Saat 12:17:38 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | öncelikle kapı çizgileri ve kapı kolu gibi detaylarıda göstersen daha iyi olacaktı mecburiyeti yoksa yazı fontunu değiştirmelisin çiçekçi gibi narin sektöre çok kaba bir font olmuş resim aniden kesilmiş ve bu da gözü rahatsız ediyor bence bir de slogan daha çok organizasyon firmasına uygun diye düşünüyorum ve de çok dalgalı oluşu gereksiz diyorum saygılar...
__________________ ------------------ S. Doghan Günesh |
| | |
| | #3 |
![]() | çok teşekkür ederim alakan için bunları düzeltmeye çalışacağım zaten slogan ewet saçma o an olesine yazmıştım |
| | |
| | #4 |
![]() | ya birde bişi soracam ben bu tasarımı bi kaç reklamcıya götrdüm çözünürlük çok düşük olmaz tekrar tasarım yapmak lazım herşey silbaştan olacak diyenler oldu acaba gerçekten okadar çok berbat mı çıkar yoksa biraz ticari çıkarda varmı işin içinde |
| | |
| | #5 |
![]() | çözünürlük düşük derken bu işin tasarımını yapan sen değilmisin çözünürlüğü nasıl,senin bilmen lazım resimleri sen buldun sonuçta. dijital baskı hakkında bilgin yok sanırım.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tags |
| arac, giydirme, gül, mavi, yorumlamısınız, üstadlar |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |