| | #1 |
![]() | arkadaşlar corel de arapça kitaplar Kuran ı Kerim vs. kitaplar hazırlıyoz.ama word deki arapça yazıyı corel e sorunsuz bir şekilde almayı çözemedim.lütfen yardım edin ama şunları tavsiye etmeyin 1-kopyala yapıştır 2-kopyala farklı yapıştır 3-kopyala farklı yapıştırın altındaki diğer seçenekler 4-open office ye al ordan kopyala yapıştır yap 5-not defteri veya wordpad da aç ordan kopyala belki ben yapamıyorumdur.ben şöyle yapyom oluyo diyen arkadaşlar varsa lütfen yazsın ikinci bir konu arkadaşım corelinde de arapçayı sorunsuz yazarken ben الله yazısını yazarken başında kutucuk oluyo ondan kurtarabilmek için convert sonra break yapmalıyım bu hem zahmetli hemde belki değişiklik yapcam üzerinde sonra yapamıyom. |
| | |
| | #2 |
![]() | pdf ye çevirmeyi denedinmi.
__________________ Selçuk Aydın - P - CorelDRAW, Photoshop, Pc Donanım... |
| | |
| | #3 |
![]() | sonra corelde nasıl oynarım bana vector olarak lazım ben onları boyuyom kesiyom parçalıyom vs. |
| | |
| | #4 |
![]() | eps yapıp almayı denedinmi olur sanıyorum bide böyle dene kolay gelsin |
| | |
| | #5 |
![]() | arkadaşım bana vector olarak lazım |
| | |
| | #6 |
![]() | fontları bilgisayara yükleyin, bilgisayarım / c / windows / fonts klasörüne öyle deneyin, |
| | |
| | #7 |
![]() | arkadaşım fontlarla alakası yok.ben word de yazıyom zaten ama oynama yapmak için corele almam lazım.isterseniz şu besmele yazısını alın vord e koyun ordan alın corele. bakın nasıl bozuluyo. bana da ona göre yardımcı olun بسم الله الرحمن الرحيم بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ trd.arabic fontudur.windows ta zaten var.harekeli ve harekesiz iki çeşit olarak yolluyorum.hadi cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. |
| | |
| | #8 |
![]() | yolun yarısını aşmışsın zaten...corel ayarını (language sekmesinden) arabic yap.yazıyı corele transfer ederken özel yapıştırma bölümünü kullan (rich sekmesi ile transfer yap) |
| | |
| | #9 |
![]() | bu sekme nerde. nasıl oluyor arkadaşım izah edermisin |
| | |
| | #10 |
![]() | language sekmesi yazıyı yapıştımadan aktif olmuyor.yazıyı yapıştırdıktan sonra aktif oluyor ama bu sefer de yazının bozulmasına biraz daha katkıda bulunuyor.ilgine teşekkürler. sen bunu denedinmi.bende olmuyor.başka cevaplar bekliyprum.şimdiden teşekkürler |
| | |
![]() |
| Tags |
| arapa, yazy, corel, aktarmada, yardm, ltfen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |