| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | selam arkadaşlar benim farsça bi katalogla başım belada sorun şu ne yaptıysak worlden alınarak corelde normal bi biçimde geçmiyo formatı bozuluyo ayrıca zaten farsça tersten başladığı için ayna görüntüsü yapıyo hadi ondan vazgeçtik pdf e çevirdik şimdide yazılar üst üste binmiş şekilde geliyo corelde acaba aranızda bunu bilen varmı varsa bana yardım ederse çok sevinirim pdf e çevirirken yapılan uıygulanan benim bilmediğim herhangi bi işlem varmı ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | eyer pdf de düzgün çıkıyorsa ve herhangibir değişiklik yapılmıycaksa pdf yi convert liye bilirsiniz böylece bozulmadan gelir. |
| | |
| | #3 |
![]() | farsça hiç denemedim fakat bir kaç defa arapça denedim. sorun çıkmıyordu. aynı olduğu için farsça da da sorun olacağını sanmıyorum. word taki yazıları kopyala corel de edit te paste specal ı tıkla daha sonra orada rich text kısmını tıkla sorun çıkmamalı. yazı gelecektir ondan sonra da yazı zaten tıklamış olarak duruyordur mouse ters tıkla oradan convert artistıc text i tıklayıp istediğin değişikleri yapabilirsin. iyi çalışmalar. |
| | |
| | #4 |
![]() | Word'den pdf yaparken.. Text özelliklerinde embbedet font gibi bi secenek olacak.. fontları convertler.. yazni resme dönüştürür.. bu seçeneği tıklaman gerek... Kesin olan başka bi yöntemse.. pdf leri PhotoShop ile açmaktır.. burada yazı sıkıntısı çekmessin açtıktan sonra farklı kaydet diyip Tiff formatında kaydedebilir. montajını corelde yapabilirsin.. |
| | |
| | #5 |
![]() | bence değişiklik yoksa pdften convertleyip alırsın veya değişiklik varsa farsca yazı fonları bulup bunları windows font klasörüne atarsın yeniden düzenlersin |
| | |
![]() | |
| Tags |
| ardaslar, ardaslari, coreldraw, daha, fars, varmi, yapan |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |