| | #1 |
![]() | arının nasıl yuva yaptıgı hakkında bı bılgınız yoksa artık olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işte böyle ![]() ![]() ![]() bu sekılde her bır arı kendı yuvasını bır dıgerının yanına yaparak kovanı olusturuyorlar..
__________________ yeniden başladı herşey.şimdi el benim.son kozlar bana ait.bu oyun benım |
| | |
| | #2 |
![]() | doğanın harika mucizelerinden biri... ne kadar güzel... paylaşımın için teşekkür ederim
__________________ yıkıntılarımın ardında kalan parçacıklardan tekrar yeşermeyi isteyen kim? |
| | |
| | #3 |
![]() | kankam süper bir paylaşım daha elllerine emeğine sağlık ![]() takip edilmesi gereken sıralı bir belgesel gibisin açtığın her konu ayrı bir heyecan ![]()
__________________ ![]() ...öyle horozlar vardır ki; Güneş onlar öttükleri için doğuyor sanırlar... ☼ ![]() |
| | |
| | #4 | |
![]() | begenın ve ılgın ıcın de ben tesekkur ederım irmart ![]() Alıntı:
kankam sende supersın yaa..ılgın ıcın tesekkur ederım canmın ıcı
__________________ yeniden başladı herşey.şimdi el benim.son kozlar bana ait.bu oyun benım | |
| | |
| | #5 |
![]() | vay beeee gerçekten doğanın mücezisi bunun adı. teşekkürler +1
__________________ Dirime selam vermeyen, Ölüme hiç gelmesin |
| | |
| | #6 |
![]() | inannamıyorum sana shedesign nereden buluyorsun bunları?Çok teşekkürler.Bir küçük mucize için...
__________________ Benim yaptıgım, bildiklerimi söylemek degil;kendimi ögrenmektir. MONTAIGNE |
| | |
| | #7 |
![]() | Belgesel sevdiğin gayet net ![]() Eşşek arıları bal arılarına nazaran yuvalarını böyle yapıyor... Bal arısınınkinide bulursak paylaşalım(bende bi göz atcam) en az malzemeyle en büyük hacime sahip,tabanı eşkanar dörtgen ,üst yüzeyi altıgen yapılar... Teşekkürler shedesign...
__________________ Ars similis casus... Ars longa, vita brevis... |
| | |
| | #8 | ||
![]() | Alıntı:
Alıntı:
devamını bulursam tabıkı paylasırım yosa..
__________________ yeniden başladı herşey.şimdi el benim.son kozlar bana ait.bu oyun benım | ||
| | |
| | #9 |
![]() | benim canım gene neler hazırlamış bizlere maşallah she...harika bi paylaşım... ![]() ![]() ![]()
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #10 |
![]() | Bazı insanlar için örnek davranış sergiliyor hayvanlar alemi ... harika bir paylaşım teşekkürler..
__________________ Her anımı 1 dakika sonra ölecekmişim gibi yaşamak istiyorum... Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. M.Kemal Atatürk.. Taklitlerimizden sakının ! Grafikerler.net® |
| | |
![]() |
| Tags |
| ari, arı, bir, gorsel, görsel, kacirilmayacak, kaçırılmayacak, nasil, nasıl, solen, yapar, yuva, şölen |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |