| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Marmara üniversitesi Matbaa Öğretmenliği (Grafik - Tasarım) 2004 mezunuyum Yaklaşık 4 yıllık Reklam Ajansı Deneyimim Var.. Çalıştığım yerlerde kurumsal kimlik çalışmaları üzerinde yoğunlaştım. Katalog, dergi, broşür, logo, kartvizit, insört, açık hava reklamcılığı gibi konularda kendimi geliştirdim..Ayrıcı şu an web tasarımda kendimi geliştiriyorum.. Bildiğim Programlar Adobe Photoshop - Çok İyi Corel Draw - Çok iyi Freehand - İyi Adobe İllustrator - İyi Adobe Flash - Orta On parmak F klavyeyi seri halde kullanıyorum. Zaman gazetesinin düzenlemiş olduğu 5N 1K 1T seminerinde yaklaşık 1 hafta yabancı sanat yönetmenlerinden tasarım dersleri aldık.. Bu seminerde yapılan yarışmada 5. olarak Mansiyon Ödülü Aldım.. Kendimi geliştirebileceğim ve sürekli çalışabileceğim bir iş arıyorum. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Merhaba, kendi bünyemizde yapılacak ve piyasaya yeni çıkacak ürünlerimizin etiket, logo, ambalaj, reklam vs. gibi tasarımlarını yapabilecek kendi hayal dünyasını bizimkiyle birleştirebilecek takım arkadaşlarına ihtiyacımız var. İlgilenirseniz lütfen 0212 *** ** ** nolu telefondan sinem karabina ile irtibata geçin. Kolay gelsin. |
| | |
| | #3 |
![]() | evet bu konuda sana yardımcı olmak isterim. trabzon da çalışırmısın . mustafa altınbaş ***************** Mesaj Bulut MANASTIR tarafından (13-10-2008 Saat 14:55:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: iletişim adresi vermek yasaktır |
| | |
| | #4 |
![]() | mustafa bey bana iletişim bilgilerinizi msj yoluyla atarsanız sevinirm.. |
| | |
| | #5 |
![]() | ilan günceldir |
| | |
| | #6 |
![]() | Marmara üniversitesi Matbaa Öğretmenliği (Grafik - Tasarım) 2004 mezunuyum Yaklaşık 4 yıllık Reklam Ajansı Deneyimim Var.. Çalıştığım yerlerde kurumsal kimlik çalışmaları üzerinde yoğunlaştım. Katalog, dergi, broşür, logo, kartvizit, insört, açık hava reklamcılığı gibi konularda kendimi geliştirdim..Ayrıcı şu an web tasarımda kendimi geliştiriyorum.. Bildiğim Programlar Adobe Photoshop - Çok İyi Corel Draw - Çok iyi Freehand - İyi Adobe İllustrator - İyi Adobe Flash - Orta On parmak F klavyeyi seri halde kullanıyorum. Zaman gazetesinin düzenlemiş olduğu 5N 1K 1T seminerinde yaklaşık 1 hafta yabancı sanat yönetmenlerinden tasarım dersleri aldık.. Bu seminerde yapılan yarışmada 5. olarak Mansiyon Ödülü Aldım.. Kendimi geliştirebileceğim ve sürekli çalışabileceğim bir iş arıyorum. |
| | |
| | #7 |
| Bizler **********m firması olarak Açık hava reklamcılığı üzerine çalışan bir firmayız.Bünyemizde dijital baskılar ( iç mekan-Dış mekan ) Tabela,Araç giydirme,Cephe giydirme,Promosyon.Matbaa,Fuar hazırlıkları hizmetleri bulunmaktadır.Sizinlede çalışmak isteriz.Telefonumuz ************ Buradan metin beyle irtibat kuarbirsiniz. iyi çalışmalar | |
| | |
| | #8 |
![]() | bukefelos forum kurallarını ihlal ettiği için uzaklaştırılmıştır |
| | |
| | #9 |
![]() | iletişim bilgileriniz mesaj yoluyla atarsanız sevinirim... |
| | |
| | #10 |
![]() | ilan günceldir |
| | |
![]() | |
| Tags |