Arkadaşlar Ben photoshopta yeniyim ama Hayal Edemiyorum

Deneme Çalışmalar - Arkadaşlar Ben photoshopta yeniyim ama Hayal Edemiyorum ...

Cevapla
Arkadaşlar Ben photoshopta yeniyim ama Hayal Edemiyorum
Zfrshn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Zfrshn

Öğrenci (Grafik) / Ankara

Standart

Arkadaşlar Ben photoshopta yeniyim ama Hayal Edemiyorum

Alt 19-04-2011 #1
Sponsorlu Bağlantılar

Arkadaşlar Ben photoshopta yeniyim ama hayal edip çizemiyorum yardımcı olun ne yapmam Gerek Ve grafiker olmam için ne ypmam lazım hngi programlar kullanmalıyım
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

Zfrshn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Zfrshn

Öğrenci (Grafik) / Ankara

Standart
Alt 19-04-2011 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
5 gnruntuleme var yorum yapan yq yardım edin bi arkadaslar
Bu mesajdan alıntı yap
racoon_tr isimli Üye şimdilik offline konumundadır

racoon_tr(41)

Grafiker / Eskişehir

Standart
Alt 19-04-2011 #3
hadi başlayalım ilki benden olsun;

bol bol film, dergi, afiş gibi tasarımları incele aynısını yapmaya çalış çok hoşuna gidecek hatalar yapacaksın ve bu hatalar sana ilerde bilinçli birşeyler yaptıracak.
Bu mesajdan alıntı yap
Zfrshn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Zfrshn

Öğrenci (Grafik) / Ankara

Standart
Alt 19-04-2011 #4
internettenmi bakım ve bazı afişlere baktım arkada değişik şekiller var onu yapamıyorum Arkadaşlar Ben photoshopta yeniyim ama Hayal Edemiyorum
Bu mesajdan alıntı yap
racoon_tr isimli Üye şimdilik offline konumundadır

racoon_tr(41)

Grafiker / Eskişehir

Standart
Alt 19-04-2011 #5
işte şimdi olay şu YAPAMIYORUM YOK henüz yapmayı bilmiyorum var öğrenirsiniz ancak başlığınızda söylediğiniz ile şimdi yazdığınız arasında tutarsızlık görüyorum acaba hayal mi edemiyorsunuz program mı kullanamıyorsunuz? hayal etmek başkaaa hayali programlar yada el ile görünür hale getirmek başka.
Bu mesajdan alıntı yap
Zfrshn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Zfrshn

Öğrenci (Grafik) / Ankara

Standart
Alt 19-04-2011 #6
c3 kullanıyorum mesela kndi fotolarıma oynama yapıyorum ama sıfırdan uretmek için hayal edemiyorum o konuda Arkadaşlar Ben photoshopta yeniyim ama Hayal Edemiyorum
Bu mesajdan alıntı yap
womd isimli Üye şimdilik offline konumundadır

womd

Hiç Biri / Antalya

Standart
Alt 20-04-2011 #7
sanatın her dalında üretim süreci genelde taklit etmeyle başlar. beğendiğin çalışmaların aynısını yapmaya çalış, hangi teknikleri kullanmışlar ona biraz kafa patlat ve programı bolca kurcala. takıldığın yerler ile ilgili özellikle youtube'da bir sürü tutorial bulabilirsin. bu çok uzun bir süreç tabi... insanları tatmin edecek çalışmalar yapmak için önce programa a'dan z'ye hakim olmak gerekiyor. bir de yeteneğin, hayalgücün yoksa hep taklit eden olursun. eğer bunlar varsa kendi tarzını yaratır, insanları kendine hayran bırakırsın. şu anda bunların sende olup olmadığını öğrenmek için daha erken galiba. programı bilmeden ne yapacağını da bilmemen, senin deyiminle hayal edememen çok normal. çünkü kafandakileri nasıl yapacağını bilmiyorsun ve programı açtığında o gördüğün belirsizlikle kafandakiler de uçup gidiyordur muhtemelen. Arkadaşlar Ben photoshopta yeniyim ama Hayal Edemiyorum
Bu mesajdan alıntı yap
Zfrshn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Zfrshn

Öğrenci (Grafik) / Ankara

Standart
Alt 20-04-2011 #8
tmm teşekür ederim dedeiklerini yapacagım peki iyice geliştikten sonramı işe başvurum yoksa yetiştirilmek üzere bi işyerinemi gireyim ?
Bu mesajdan alıntı yap
sanlıreklam isimli Üye şimdilik offline konumundadır

sanlıreklam

Hiç Biri / Elazığ

Standart
Alt 22-04-2011 #9
bence senin program eksiğinde var bazı şekiller program eklentileri olmadan yapılmaz ama sen şimdilik kafanı buna takma arkadaşlara katılıyorum taklit ederek başarılı çalışmalar ortaya çıkarabilirsin kolay gelsin
Bu mesajdan alıntı yap
Zfrshn isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Zfrshn

Öğrenci (Grafik) / Ankara

Standart
Alt 23-04-2011 #10
tmm taklit edicem ve bunuda yapmaya çalışacam ama bide işyerinde çalışabilsem dahada iyi ogrenirim diye düşünüuorum ama heryerde deneyimli arıyorlar Arkadaşlar Ben photoshopta yeniyim ama Hayal Edemiyorum
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

Cevapla

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
Arkadaşlar after da çok yeniyim acil yardım edebilirmisiniz ? 1a_iç After Effects 9 03-02-2011 16:38:12
Henüz yeniyim arkadaşlar ps cs4 ile ilgili bi sıkıntım var eoge42 Deneme Çalışmalar 5 07-12-2010 17:49:58
mrb arkadaşlar daha çok yeniyim benide alın aranıza.... _ysm_ Hoşgeldiniz 10 24-04-2008 15:01:16

Kapat
Şifremi Unuttum?