| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Aracın çalışmasını ben yaptım diğer araç üzerine [/size]Monte edilme kısımlarını başka biri yaptı... Tasarım sizce nasıl bir nar firmasına göre... Yorumlarınızı bekliyorum..... ![]() ![]() ![]() Mesaj Gökhan TEKİN tarafından (20-06-2007 Saat 15:53:54 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Büyük harf kullanmayınız. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | bana kalırsa fazlasıyla iyi ama arcın o boş olan kısımlarıda dolacak sanım. |
| | |
| | #3 |
![]() | Ewet Dolacak Oraya Başka Özel Resimler Getirdikten Sonra İlave Edeceğiz... |
| | |
| | #4 |
![]() | Emeğinize sağlık. Güzel görünüyor etiket tasarımı gibi olmuş ![]() Yalnız iletişim bilgileri çok fazla abartı büyüklükte nar görselinin üzerine taşmasa daha güzel görünürdü ![]() Teşekkürler bizimle paylaştığın için. |
| | |
| | #5 |
![]() | bencede güzel ama iletişim bilgileri büyük olmuş epey kenarlardaki stroke efektini vermeseydin keşke.geneli hoş.boş alanlarda dolunca tam olacak. |
| | |
| | #6 |
![]() | güzel çalışma olmuş emeğine sağlık... |
| | |
| | #7 |
![]() | Teşekkürler İlginiz İçin... |
| | |
| | #8 |
![]() | arka fonu bence çok fazla düz bırakmışsın. kusuruma bakma ama biraz resmi al fona at usulü olmuş. mesela bezier eğrileriyle arkaya haraket verebilirdin. oradaki kırmızı tonlarında değişik varyasyonlar deneyerek fona haraket verseydin daha bir güzel olurdu gibime gelmiyor değil. birde outor glow çok fazla kullanıyor herkes onun yerine narlarla arka fonu ayrıştıracak değişik renk varyasyonları deneyebilirdin gibi geldi bana. yinede kötü bir çalışma olmamış. mesela ben olsaydım oradaki dikdortgen çalışma alanınının dışına yuvarlağımsı olan narları taşırırdım daha bir boyutlu göstermek için bence gayette hoş olabilirdi. ve narların altınada küçük nar tanecikleri gayet güzel gösterirdi gibime geliyor küçük ayrıntılar ama bunlarla daha güzel hale getirebiliriz çalışmalarımızı. umarım beni yanlış anlamazsın. paylaşımından ötürü teşekkürler. |
| | |
| | #9 |
![]() | beğenemedim.. çok karman çorman belkide müşteri böyle istedi ama yönlendiredebilirdin. çok karmaşık. kurdelalar, yazı fontu çok basit, çok daha iyisi olabilrdi. yinede eline sağlık eminim müşterin beğenmiştir. arkada aynı şeyler neden 2 kereki orayı çok daha iyi değerlendirebilirdir. kapılar bölüyo fakat yinede çok daha güzeli yapılabilirdi. |
| | |
| | #10 |
![]() | teşekkürler yorumlarınız için bunları göz önünde bulunduracağım |
| | |
![]() | |
| Tags |
| oto giydirme, nar suyu, arac kaplama, oto kaplama, tunca gida sanayi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |