| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Benim Acil Bir Dergi Yapmam lazım Bu Proğram ile arkadaşlar ya Yardım Lütfen Bende Bunu Öğreneceğim artık ama Önce Flash Photoshop var Sizlerin Yardımlarını Bekliyorum Acil Bİr DErgi |
| |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Şimdi arkadaşım sen hangi konuda yardım istiyorsun onu anlayamadım! Hem acil dergi yapmam lazım demişsin hem programı öğrenicem demişsin photoshop flash demişsin... Yardım istediğin konuyu önce çözmek gerekir... |
| |
| | #3 |
![]() | Buradaki arkadaşlarım "acil bir dergi mi yapıp versin" size? Biraz ciddi olun lütfen. "Arkadaşlar bir bakın isterseniz" diye de konu başlığı olmaz. Forum kurallarını okuyunuz önce. |
| |
| | #4 | |
![]() | Alıntı:
daha programları ve işi bilmediğinizi söylüyorsunuz. nasıl dergi çıkarabilirsiniz ki! lütfen mesleğimize saygı! | |
| |
| | #5 |
![]() | Zaten arkadaşta ne istediğini bilmediği için fazla üstelemedi konuyu ![]() |
| |
| | #6 |
![]() | Bu şekilde istekler yapılması yasaktır ! . Konunuz kilitlenmiştir. Aynı şekilde istek yapmaya devam ederseniz. Forumdan uzaklaştırılacaksınız. Eğer Bu işi biliyorsanız derginizi tasarlarsınız. Bilmiyorsanız iş ilanlarına teklifte bulunup bütçenizi belirtin. Mutlaka sizi değerlendiren arkadaşlarımız çıkacaktır !. |
| |
| |
| Tags |
| arkadalar, bir, bakn, sterseniz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |