| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ARKADAŞLAR web sitesi için bir firmanın logosunu YAPMAM gerekiyor.photoshop ta mı,yapmalıyım yoksa alternatif programlarda var mı? NOT:cevaplarınızı ACİL BEKLİYORUM ![]() |
| |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Önce forum kurallarını okumalısınız! ayrıca aynı konuyu iki kez açmışsınız Hangi tasarım programında çalışmanı gerekiyorsa onda çalışın. Photoshop,corel,illüstrator...vb ayrım yapmanıza anlam veremedim |
| |
| | #3 |
![]() | fark etmez, zira diğerlerinden export edebilirsin. Ama photoshop'a daha bir hakimsen onu kullan senin için daha iyi olur. |
| |
| | #4 |
![]() | dejavu mu yaşıyorum ? |
| |
| | #5 |
![]() | kapatılmış konunun 2. kez açılmış kısmındasınız |
| |
| | #6 |
![]() | ya bana tam olarak backgrounda su efekti üstünde de arapça elif harfi olacak lütfen yardım |
| |
| | #7 | ||
![]() | Alıntı:
Logoyu vektörel programlarda yapmanız daha uygun olur.Siz hangisinde iyiyseniz veya yapacagınız logoya göre hangisi rahat geliyorsa onu kullanın. Adobe Illustrator-Corel Draw-Freehand -In Design-Fireworks... Alıntı:
Kolay gelsin. | ||
| |
| |
| Tags |
| arkadaslar, icin, logo, yardim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |