| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Arkadaşlar bu siteyi uzun zamandan beri takip edıyorum,cok doğru şeylerın konusulduyuna eminim...yenı bi baskı makınası almayı planlıyoruz,firma seçiminide özaktan yana kullandık fakat tam olarak nasıl bi firma olduklarını bilmıyorum.teknık servısı ve yedek parça durumları nasıldır acaba bilgisi olan varsa paylaşmasını isterım...???????????? Şimdiden teşekkürler... |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | bizde makinayı özaktan aldık teknik servis olarak dijital baskı makinasında ii ler daha iyi bi yer bulamzsan tavsiye ederim özakı |
| | |
| | #3 |
![]() | arkadaşım sana teknik servis bakımından tavsiye edebileceğim yerlerin ilk sırasında özak gelir hayırlı olsun... |
| | |
| | #4 |
![]() | eskiden kötüydüler encad te özelikle ama infinity i bilmiyorum ayrıca 500 tane makine sattıklarına göre iyidir heralde birde xaar yerine spectrayı düşün derim daha sorunsuz |
| | |
| | #5 |
![]() | alıntı : Arkadaşlar bu siteyi uzun zamandan beri takip edıyorum,cok doğru şeylerın konusulduğuna eminim... Hangi makine sorulursa herkes iyi diyor... Hiç destek alamayan bi arkadaş yokmu.. |
| | |
| | #6 |
![]() | bencede spectra düşünün. bizde infinity yf12323 var 320lik bizde memnunuz fakat bi sorun çıktı makinede çözmek için uğraştılar. servis geldi gitti 2 kez sorun tekrarladı ama her makinede arızalar çıkabilir. çok büyük bir sorun değildi. bi kart değiştirdik. birde size tavsiyem makinenin topraklamasının iyi olması. Bizim sorunumuz buymuş sonradan çözdük. |
| | |
| | #7 |
![]() | özak servis konusunda ve müşteri hizmetlerinde çok iyidir.iki senedir infiniti kullanıyorum servis için masrafım olmadı.Yinede bölgemize gelen servis mutlaka uğrayıp bir şikayetimiz olup olmadığını sordu ve ayarlamalarıda ücretsiz yaptılar.özak tan makine alırsan sıkıntın olmaz.spectra yı tercih et derim. |
| | |
| | #8 |
![]() | bu özak ın web adresini bilen yok mu ? |
| | |
| | #9 |
![]() | özak tercimizdir. teknik eleman sıkıntıları yok ama teknik elemanlarının teknik konuda biraz bilgiye ihtiyacı var... |
| | |
| | #10 |
![]() | makinayı özaktan aldınmı bilmiyorum ama sana tek bişey sölüyecem boyasını kullandığın sürece sana iyi davranıyolar ama boyasını kullanmadığında baya dert çekersin |
| | |
![]() | |
| Tags |
| arkadalar, zaktan, makina, almay, dnyorum, ltfen, yardm |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |