| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | yine hayali bir firma için tasarladım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin ![]() yorumlarınız dediğim gibi benim için cok önemli bu işlerde daha yeniyim Mesaj Hatice ÇAVDAR tarafından (02-09-2008 Saat 16:55:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | hocam iyi duruyorda bir tatlı markası için logo çok sert ve renkleri bile sert daha iştah açıcı renkleri tavsiye edrim.Fontlarına gelince hepsi çok demode font konusunda da site içinde araştırma yapabilirsin biraz daha gayret diyorum emeğine sağlık |
| | |
| | #3 |
![]() | slm ![]() logo yapımı üzerine birazcık daha araştırma daha farklı sunumlara sebep olucaktır..zeminde %20 civarında krem kullanacğına beyaz zemin kullanırsan ürüne odaklanırız..en alttaki adres bilgileri kısmına illaki bir bant çekmek zorunda da değilsin..kuruluş zamanı ortada çok sırıtmış..öksüz kalmış gibi..bunu sağ üstte veya register gibi bir çerçeve içinde kullanırsan daha anlaşılır olur..kolay gelsin .. |
| | |
| | #4 |
![]() | arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim söylediğim gibi daha yeniyim elimdede fazla araç yok daha öğreniceğim cok şey var |
| | |
| | #5 |
![]() | görünüş olarak güzel ama biraz daha canlı renkler kullanmanı tavsye ederim ayrıca logoyu beğenmedim daha estetik birşeyler yap bence o logo tatlıcıya yakışmamış devam et başarırsın |
| | |
| | #6 |
![]() | logo renkler insanın gözünü yoruyo tatlıya uygun renk logo degil bence biraz daha sade ve göze hoş logoyu yapsan |
| | |
| | #7 |
![]() | Genel olarak iyi arkadaşalra katılıyorum.Logo çalışmalarını biraz daha iyileştirmeye çalış.Ayrıca kaşıktaki gölge efekti çok olmuş.Sanki kaşık havada duruyor izlenimi yaratıyor. |
| | |
| | #8 |
![]() | teşekkürler arkadaşlar söylediklerinizi dikkate alıcam |
| | |
![]() | |
| Tags |
| afiş, arkadaşlar, bir, logoda, mevcut, yaptığım, yeni, Üzerinde |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |