| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Arkadaşlar cnn si için ArtCam programını kullanan yok mu hiç? |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | ben art cam kullanıyorum |
| | |
| | #3 |
![]() | Ben Kullandım Cnc Routar Kulandım Zamanlar Hayırdır Sorun nedir ? |
| | |
| | #4 |
![]() | slm ustalar ben morbidelli mobilya cnc si kullanıyorum bu artcamde fotografı taratıp cnc de mdfye oyma olarak nasıl işleriz bilgisi olan varsa veya artcamin kullanma klavuzu varsa eklersenız cok iyi olur tesekkurler |
| | |
| | #5 |
| arkadaslar bana artcam lazım nerden bulabılırım yardımcı olursanız sevnırım sımdıden tesekkurler | |
| | |
| | #6 |
![]() | Kağıthane'de Eğitim veren bir firma var Zaten GoogLe'de aratırsanızda Bulabilirsiniz ve ArtCam O Kadar Ucuz Bir Program değil 1,000 $ ile 6,000 $ Arası Değişiyor Sürümüne Göre Kurs Bedeli ucuz ama 100 $ |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
coreldraw, photoshop ,windows xp , muhasebe programlar , autocad , uzadıkça uzayan bir sürü program var. sendeki tüm programlar lisanslımı bilmiyorum. (ayrıca belirtmeliyim lisanssız program kullanmayın arkadaşlar yakalanınca cezaları var prestij'de kaybediyorsunuz ) coreldraw firması ve xp satan firmalar rütin kontroller yapıyorlar. ben arkadaşın iş yerinin o kadar parayı vereceğini sanmıyorum veya bizimkiler olsa hayatta vermezdi o parayı öğrenmek maksatlı denemeler yaparak işinide görüyorsa gidip lisanslı program satın alabilirler diye düşündüm ( deneme sürümünü belki kendi sitesindende çekebiliyorsundur denemek lazım ) eğitim için söylediğin kurs anadolu yakasında olsa tereddüt etmeden kayıt yaptırırdım. varsa bu yakada tanıdığın paylaşırsan sevinirim. | |
| | |
| | #8 |
![]() | Artcam programını arkadaşlrımın dediği gibi internetten indiremessin.Hadi diyelimki b iryerden buldun indireceksin setupunu.Bu seferde senden dangıl isteyecek(usb gibi bir alet) onun için eğer 2d çalışıyorsan bir artcam insignia al.Zaten cnc varsa artcam i zaten alsan bile zarar etmessin.Hiç bilmiyorsan autocad ile çizim yap.Daha sonra onu pltye dxf ye çevir makinanda kullan. |
| | |
| | #9 |
| Ben enroute 3 programı kullanıyorum.3 boyutlu ıslemeler icin artcam kullanıyolarmıs ole duydum artcamı buldum ama dedıgınız gıbı dangıl ıstıyor yahu bunu kırmanın bı yolu olmalı ..????????????plotter kardes sen artcam kullanıyosun bana yardımcı olursan sevınirim. nasıl olsa meslektasız .simdiden tesekkur ederim ![]() | |
| | |
| | #10 |
![]() | Bende Artcam Kullanıyorum |
| | |
![]() | |
| Tags |
| artcam, cnc morbidelli program, program, programi, programı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |