| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Ajansımız yeni bir oluşum içinde olup, ivedik organize sanayi bölgesine taşınacaktır. Tüm kadromuz yenileniyor. Bu bağlamda Grafiker, otomatik serigrafi baskı ustası, serigrafi ustası, mücellit alınacaktır. Daha önceki ilanımızda işin Ankara'da olduğunu belirtmeyi unuttuğumuz için taleplerin tamamı istanbuldan geldi bir çoğunu cevaplayamadık özür dileriz. |
| |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma: Grafiker arkadaşlar ya da işverenler: Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz. Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz. İş arayanlar için örnek: — Yaşadığınız şehir: — Kullandığınız programları ve seviyeleri: — İş deneyimi ve içeriği: — Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız: —Kendiniz hakkında açıklama: İşverenler için örnek: — Firma ismi: — Çalışma şartları: — Aranılan kişinin özellikleri: — İşin mahiyeti:
Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz. grafikerler.net yönetimi |
| |
| | #3 |
![]() | İlanımız günceldir. |
| |
| | #4 |
![]() | Artı Ajans, Ankara İvedik Organizede faaliyet gösteren Ajansımıza grafiker alınacaktır. |
| |
| | #5 |
![]() | Ben şuan ivedik organize san. çalışıyorum, yenimahallede oturuyorum. Orta derecede corel ve photoshop bilgisine sahibim. Kendimi geliştirebileceğim bir firmada çalışmak istiyorum. Saygılarımla... |
| |
| | #6 |
![]() | mekanınız çok uzak bana servisiniz var mı acaba? profesyonel corel ve pshotoshop aynı zamanda 4 yıllık matbaa ünv. mezunu |
| |
| | #7 |
![]() | İlanımız günceldir |
| |
| | #8 |
![]() | 2 yıldır grafik tasırımla uğraşıyorum.natoyolunda oturuyorum.kendimi geliştirebileceğim bir firmada iş arıyorum.corel ve photoshop biliyorum.ilgilenirseniz pm den çalışmalarımı gönderebilirim.tasarımlarıma güveniyorum.saygılarımla.... Mesaj metinfidelyo tarafından (27-10-2008 Saat 12:02:22 ) değiştirilmiştir.. Sebep: eklenti |
| |
| | #9 |
![]() | ilanımız günceldir |
| |
| | #10 |
![]() | ben gazi üniversitesi mezunuyum.5 aylık ajans tecrübüm var Yeni mahallede oturuyorum. servisiniz var mı? |
| |
| |
| Tags |
| ajans, ankara, ariyor, ariyoruz, arti, artı, arıyoruz, eleman, grafiker, tasarimci |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |