| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | A dışındaki herşey güzel... sanırım karakteri ve aşırı büyük olması göze batan... elinize sağlık... |
| | |
| | #3 |
![]() | arkadaşıma katılıyorum A harfinin boyutu ve şekliyle oynama yapmalısın. daha keskin bir A harfi cıkarmalısın bence. İyi çalışmalar..
__________________ Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne, Acırım tükürüğe billahi tükürsem yüzüne.. Medeniyet dediğin açmaksa bedeni, Desene yamyamlar sizden daha medeni.. MEHMET AKİF ERSOY. |
| | |
| | #4 |
![]() | o A benimde hoşuma gidemedi galiba yahu, hem effect'i hem büyüklüğü fazla gibi duruyor.. kolay gelsin.
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| | #5 |
![]() | benim fikrim oldukça güzel olmuş sadece a harfinin alt ve üst sınırına hizalayacak kadar diğer yazıları büyültün oldukça hoş emeğinize sağlık...
__________________ ''Göklerin ve yerin mülkü Allah'ındır, dönüşte ancak O'na olacaktır.''(Nur suresi,24/42) |
| | |
| | #6 |
![]() | maalesef benimde gozume battı meşhur a. lakin şekli hoş. A 'nın fontunu yazının devamının fontuna indirsen problem çözülecek. ellerine sağlık.
__________________ Ömür, tek tadımlık bir ikram, Damakta kalır bir sabah veya akşam. |
| | |
| | #7 |
![]() | arkadaşlara katılıyorum a konusunda. o r de fazla uzamış.
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
![]() |
| Tags |
| article, çalışmam, design, logo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |