| | #1 |
| | Daha öönce acmistim ancak yok olmus..Ustalardan da yorum bekliyorum.Herkese iyi calismalar... ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | ellerine sağlık bu knuyu hocalara bırakıyorum Mesaj cenkerbey tarafından (20-09-2007 Saat 13:48:09 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #3 |
![]() | Galiba afiş olacak bu, eğer öyle ise; Bence daha çok gece renkleri kullan. Ayrıca en altta yazan "EntertEinment" "EntertAinment olmayacak mı? Jazz müzikten pek anlamam ama klasik gitar mı yoksa bas gitar mı daha alakalı olur? En üstteki fontları biraz daha ciddi kullanabilirsin. Çok çocuksu görünüyo. Tarih kısmını da tek satır görmek beni daha bi mutlu ederdi ![]() ve bir kaç tane daha örnek çıkar bence... Eline sağlık, kolay gelsin...
__________________ Golden Eye... |
| | |
| | #4 | |
![]() | Bu gösteri var olan bir gösterimi yoksa sadece serbest bir çalışmamı yapmak istediniz. Karakterler size aitse benim çok hoşuma gitti. Ama çizimleriniz zayıf geldi bana. Özelliklede mikrafon ayağında... Derinlik yok ve renkler birazdaha değişik olsa?"Tamam tamam tipik müşteri gibi konuştum bende." ![]() Alıntı:
Ama ben olsam kontrbas kullanırdım. Ayrıca karakterlerden birinide zenci yapabilirdim. ![]()
__________________ Birinci vazifen, Türk istikbalini, Türk Cumhuriyeti'ni, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegane temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir. Mustafa Kemal ATATÜRK | |
| | |
| | #5 |
![]() |
__________________ yok kardeşim sanat filan aaa |
| | |
| | #6 |
| | Desenle kahita çizdiğim tasarimlarimi dijitala aktarırken haala zorluk cekiyorum..Bu yüzden çizimler biraz bozuk gelebilir..Yeni özgün bir çalisma olsun istedim..Karakterler bana ait.Stil bana ait diyebilirmiyim bilemiyorum.Yorum ve Elestiriler icin cok tesekkürler |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | renklerle oynarsan ii bişi çıkabilir. kolay gelsin.
__________________ Aslında... Söylediklerimden çok, sakladıklarımda gizliyim... Siz en iyisi anlamak için, konuştuklarımdan çok sustuklarıma kulak verin... Mesaj MissGraphic tarafından (20-09-2007 Saat 17:39:02 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #9 |
![]() | Düşünce iyi ama solist olanın kafası düzgün olsa daha hoş olacak. ve 8 ocak tarihi yan yana olsun 8 büyük olsun Ocak ve 2007 küçük olsun...
__________________ "Yüksek Türk Senin için yüksekliğin hududu yoktur..." |
| | |
| | #10 |
![]() | eline saglik _
__________________ |karanlığa kızacagina bir mumda sen yak |: ) : ) , : ) |
| | |
![]() |
| Tags |
| asimetrik afis calismasi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |