| | #1 |
![]() | Arkadaşlar kendimce birşeyler yapmaya çalıştım...Çoğunuza göre basit gelebilir ama inşaallah beğenirsiniz...Frontpage'de textleri ekleyeceğim ve birde 1-2 ufak kod,onlarda bitince tamamdır site ...İsteyen olursa templateyi arkadaşlar mesajla bildirebilirsiniz![]() İşte Resmi: ![]() |
| | |
| | #2 |
![]() | ellerine sağlık.bnde çok istiyorum photoshopta templates yapmayı fakat dreamweara nasıl aktaracağım bilmiyorum.siz bana yardımcı olabilirsiniz belki şimdiden teşekkürler..
__________________ Uzağa değil, usta Öteye hep öteye gitti; Yalnızlığı ondandır. özdemir asaf |
| | |
| | #3 |
![]() | en alttaki tablo sitenin genişliğinde olabilirdi. |
| | |
| | #4 | |
![]() | Alıntı:
frontpage gerçekten kullanışlık bak yapacağın şu..siteni tamamladıktan sonra ps'de file-> save for web diyip,masaüstünde bir klasör açıp içine kaydetmen...bunu yaptıktan sonra klasöre girip index'e sağ tıklayıp-> birlikte aç->frontpage share point'le aç diyip ordan düzenleyebilirsin çok rahat şekilde tabi ufak tefek kod bilgileri de gerekli...************. Mutlu yıllar herkese... Mesaj HORUS tarafından (31-12-2007 Saat 17:50:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: warez | |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
teklif etmek de yasak kuralları okuyun
__________________ Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir | |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
![]() |
| Tags |
| sevgi, love template, love, ask template, ask, tempaltes, template |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |