| | #1 |
![]() | Merhaba Arkadaşlar; Hiç bir işletim sistemine bağlı kalmayan bağımsız grafiker topluluğu'ndan toplamış olduğum epslerle, aşkım için bir takvim yaptım. Tarihleri değiştireceğim, önemsemeyin Henüz eylül ayına kadar gelebildim ve bu çalışmalar daha taslak, üzerinde oynamalar yapacağım. Sizlerde bana fikir verirseniz, eleştirilerde bulunursanız ona göre üzerinden tekrar geçebilirim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ вєηzємєz кιмѕє ѕαηα... |
| | |
| | #2 |
![]() | Cıvıl cıvıl sayfalar olmuş epey uğraşmışsın belli ne diyim ellerine sağlık allah mesut etsin
__________________ |
| | |
| | #3 |
![]() | ben cok begendim.. cok ta kıskandımm.. ![]() nerede bnm askımmmm.. (emeğine sağlıkk.... yalnız resimlerin üzerindeki tahihleri sil )
__________________ bende kaybolanı sende bulmak güzel .... |
| | |
| | #4 |
![]() | bu ne buyk ask... allah tamamına erdirsin.
__________________ FAYDASIZ FAYDALARDAN BIKTIM... |
| | |
| | #5 | |
![]() | Yorumlar için herkese teşekkürler arkadaşlar ![]() Alıntı:
Uyarı için teşekkürler ![]()
__________________ вєηzємєz кιмѕє ѕαηα... | |
| | |
| | #6 |
![]() | çok güzel olmuş emeğine sağlık ![]()
__________________ hayatttt beni neden yoruyosunn ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | fikir guzel ama fotograflar cok az yer kaplamıs.özellikle bazıları cok küçük kalmıs..ha bu sizin seciminizdir tabi ama bişeyler rahatsız edici yinede..hem fotografları oldugu gibi koymussunuz(yani biraz fotoşopta düzenmleme yapılabilir),hem de koydugunuz fotografla zemin rengi ve tasarımı arasında uyumsuzluklar var..cıvıl cıvıl evet belki ama bu bana göre uyumsuzluk ve karısıklıktan dogmus bi cıvıllık gibi geliyor..hazır taslaga siz sanki fotografı oldugu gibi yapıstırmıssınız.yani taslakta okadar yer ayrılmıssa foto için okadarını kullanmıssınız.sizin bir yaratıcılıgınız yok gibi...ne bilim..çok içime sinmedi..elinize saglık..
__________________ ---->>theöz<<---- |
| | |
| | #8 |
![]() | sondan 1-2 ve 4 güzel olmuş çok... Ama var ya... insan haset yapıyor! Allah bozmasın...
__________________ Benim yaptıgım, bildiklerimi söylemek degil;kendimi ögrenmektir. MONTAIGNE |
| | |
| | #9 |
![]() | allah mutlu mesut etsin mart ayı çok güzel |
| | |
| | #10 |
![]() | bu çalışmaya aşkın tasarımı diyelim mükemmel, size mutluluklar |
| | |
![]() |
| Tags |
| askim, aşkım, icin, takvim, taslak |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |