| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | bunları bir arkadaşımın çalıştıgı insaat firmasına logo olarak çalıştım aklıma gelen tek bi şekil tek bi tasarım üzerine yogunlaştım o an ve sonucta bunlar çıktı çalışma üzerinde başladım bile diyemem 1 saatten az zamanda yaptıgım seyler bunlar .... sadece belirli bi şekilde kısıtlanarak olmas tasarım ama benim aklıma gelen ilk tasarım yoluyla ortaya çıkan çalışmanın farklı çoğaltmaları bunlar herkese şimdiden tşkler .... |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | bir yapı firmasına göre daha ciddi renkler kullanılmalıydı bence vede daha anlaşılır bi şekil |
| | |
| | #3 |
![]() | ne yazıyor diye insanlar anlamak için zorlanmasın istiyorum. firma adını açıkça yazmalısın.kolay gelsin |
| | |
| | #4 |
![]() | logo üzerinde oynanması gerektigini düşünüyorum. Biraz daha ciddi olmalı.... |
| | |
| | #5 |
![]() | Sana 2 tane basitçe örnek yaptım. arkadaşların dediği gibi renkler yapı firması için pek uygun değil ama senin çizginden fazla dışarı çıkmak istemedim. ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | arkadaşım yeni tasarımlar denesen çok iyi olacak. bunlar üzerinde zamanını harcama. |
| | |
| | #7 |
![]() | renk olarak daha sade ve anlaşılır bir çalışma yapmanızı öneririm.farklı bir font kullanabilirsiniz.renk olarak tercihleri yeşilden yana değil ise kırmızı veya turuncu ve gri tonlarını beraber kullanbilirsiniz.bu haliyle göz yorucu ve algısı zor bir logo olmuş asra yazısı okunmuyor.kolay gelsin. |
| | |
| | #8 |
![]() | 2.çalışman güzel.ama renk olarak oynaman gerek.. |
| | |
| | #9 |
![]() | Tipografisi zayıf logotype örnekleri görüyoruz.Bu çalışmalarınızda onların arasında yer alıyor.Okunma zorluğu çekiliyor,yapı firması fakat işin kolayına kaçılmış yapıyla ilgisiz alakasız bir çizim...Başarılar... |
| | |
| | #10 |
![]() | yorum yapmadan önce yorumumu okuyunuz illa bu şekilde olacak denmedi bunlar 1 saat içinde yaptıgım çalışmalar bu fikre odaklandım ve bunun üzerinde oynadım daha farklı sekillerde yapıcam dedim .... SAdce bazı kişiler için gecerlidir bu yorumum ciddi anlamda yorum yapanlara tşkler.... |
| | |
![]() | |
| Tags |
| asra, logo, logo design, logo dizaynı, logo istek, logo tasarımı, logo vektör, yapi, yapı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |