| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Araç renkli mi olsaydı diye düşünüyorum.... Mavinin bu tonları arasına kızıl kırmızı ve siyah renk tonlarında bir Aston Martin şık olabilirdi. Sanki bir renk daha istiyor gibi... Etraftaki kapı parçaları (sen söylemesen anlamazdım ) Bir elin parmakları gibi duruyor...Yada ben öyle anladım...Gayet şık olmuşlar...Sıradışı... ![]() Kapı hatları daha keskin ve düz olsaydı? Genel itibariyle beğendim Cengiz'im...Senin çizgin kokuyor... Ellerine sağlık, tebrik ediyorum... Not:Onlar kapı değil , kapının penceresi. Cengiz arakdaşımdan aldığım uyarı doğrultusunda not ekledim ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | Sayın cengiz669, Çalışmalarında aceleci olmak seni iyiye değil kötüye götürür. Bence biraz acele etme ve görselini sindire sindire hazırla... |
| | |
| | #4 |
![]() | teşekkür ederim inancım + bir rengi bende düşündüm ama hani olamasada olur bence... açıkçası görselde ve çalışmada pek aceleci davrandığımı söyleyemem bu çalışma bambaşkaydı ve tekrar el attığımda bu hale geldi diğerinde yüklediğim zaman ikisi arasındaki fark zaten belli olur... teşekkürler Mesaj Gökhan TEKİN tarafından (17-11-2008 Saat 13:58:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Flood yapmayınız. |
| | |
| | #5 |
![]() | buda çalışmanın ilk başlanmış hali estetik durmadığı için görsel değişikliğine gittim son halide üstteki çalışma ![]() |
| | |
| | #6 |
![]() | tipografik anlamda yorum yapacak bilgi düzeyinde değilim ama görsel anlamda çok estetik durduğu söylenemez |
| | |
| | #7 |
![]() | bence çok güzel olmuş tam bi cengiz tarzında çok iyi gelişiyosun tebrikler... |
| | |
![]() | |
| Tags |
| astonmartin, typo |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |