| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Atılım Paslanmaz Logo Çalışması.Eleştirilerinizi bekliyorum. Merhaba arkadaşlar bir paslanmaz firması için logo yaptım.İstekler doğrultusunda hareket ettim.Kullanmak istediği renkleri kullandım. Şimdi ise sizin eleştirilerinize beğeninize ihtiyacım var.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. ![]() ![]() Ayrıca karakter olarak ne önerirsiniz??? Mesaj grafipapatya tarafından (15-07-2008 Saat 10:47:29 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | 1 numaralı logo çalışmasının yazı karakterını degıstırırsen bence bu iş olur. Daha dik ve sert karakter kullan bence. Cunku logoda kullandıgım image bunu yansıtıyor. |
| | |
| | #3 |
![]() | orası oyle de logoda sert kısım yok... |
| | |
| | #4 |
![]() | neden o adam yumuşk mı ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | bencede 1 numara üstünde çalışmalısın... hepsi ayrı güzel.. emeğine sağlık |
| | |
| | #6 |
![]() | ya demek istiyorum ki logo da sert çizilmiş bir kısım yok |
| | |
| | #7 |
![]() | Bence 3 deki adamın gri reng daha iyi durmuş.Çelik rengini çağrıştırıyor.Ama yazı karakterleri hiç olmamış.Düz ve fazla bilinmedik bir font kullanmalısın.Eline sağlık |
| | |
| | #8 |
![]() | 5. logosu iyi ama fontların pek ciddi durmuyor. |
| | |
| | #9 |
![]() | Ben 'Atlas' ile paslanmaz çelik arasında bağlantı kuramadım ![]() Bunu kullanmamaları üzerine ikna etmelisin bence. emeğine sağık. |
| | |
| | #10 |
![]() | bence hiçbiri olmamış. çünkü hiçbiri özgün değil. belliki atlas çizimi hazır bir çizim. bir logo herşeyden önce firmaya özel olmalıdır. bu kurumsallığın birinci gereklerinden biridir. bence bu şekilde bir atlas kullanacağına kendi sitilize ettiğin bir atlas kullan. kolay gelsin |
| | |
![]() | |
| Tags |
| atılım, çalışmasıde, eleştirin, hadi, logo, paslanmaz |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |