| | #1 |
![]() | |
| | |
| | #2 |
![]() | güzel görünüyor alışılmış çizgilerin dışınd bir çalışma olmuş...
__________________ Yanık kokuyor kalbimin mutfağından Yanıyorsun ve ben gene aç kalıyorum sana |
| | |
| | #3 |
![]() | Açıkçası ben mesajı alamadım.Logodan birşey çıkaramadım.Kolay gelsin.
__________________ Öğrenmeyi hala meslek edinmedin mi? |
| | |
| | #4 |
![]() | Sembol karatma olduğu için Aura yazısı sönük kalmış fontu güzel ama web 2.0 tarzında yazabilirsin yazıyıda kabartmanı önermem. sembol çok güzel ama bulanık ortasındaki göz gibi şeyde gereksiz. bunları değiştirirsen çok güzel |
| | |
| | #5 |
![]() | Şeklin etrafındaki glow u kaldır.. Daha güzel duracaktır. Güzel çalışma.
__________________ "İlerlemeye Devam Et" |
| | |
| | #6 |
![]() | ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | ben hep yaptığın logolarda yazıları falan beğeniyorum ama bu yanlarında kullandığın şekiller üzerine pek olumlu yorumlar yapmıyorum, herhalde artık "eeeee!" diyorsundur yine aynı şey olacak galiba, yazı güzelde o "A" bir kere bulanık göz yorucu falan duruyor, ardından altındaki renk yelpazesi çok net çok canlı kalmış, uyumsuz olmuş bayağı, o şekli biraz daha netleştirip, belki sadeleştirip, renk yelpazeni de daha pastel tutarsan, daha güzel bir görüntü elde edersin kanısındayım...kolay gelsin ![]()
__________________ time to re-imagination the world..! |
| | |
| | #8 |
![]() | eeyw saolsın bu zaten mesela sıte altlarına gecılcegı ıcın kucuk yapmıstım once sonra buraya koymak ıcın genıslettım dedıgınde haklısın o renk yelpazasınıde bıraz daha pastel yapıcam acıktan koyuya dogru gıbı flan |
| | |
| | #9 |
![]() | ![]() Mesaj VillageCrafter tarafından (15-09-2008 Saat 05:58:44 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #10 |
![]() | lınk olarak yanlıs koymussunuz sayfanın en altında dırek lınk yazan kısmı koymalıydınız forum kurallarının ıcınde foruma resım ekleme var okuyabılırsınız.. bı tazeleyın lınkı oyle bakalım logoya
__________________ yeniden başladı herşey.şimdi el benim.son kozlar bana ait.bu oyun benım |
| | |
![]() |
| Tags |
| aura, çalışmam, design, desing, grafik, logo, web |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |