| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | AutoCad dosyasını cdr ye çevirmem lazım bende AutoCad yok müşterinin yolladığı logo AutoCad de onu nasıl corele çevirebilirim yardımcı olursanız sevinirim. iyi çalışmalar. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | müşteriniz; dosyayı yeni bir adla dxf veya ai. uzantılı olarak göndersin. sizde daha sonra import veya open secenekleriyle corele atabileceğinizi sanıyorum. ben genelde öyle çalışıyorum. kolay gelsin |
| | |
| | #3 |
![]() | AutoCad'den Corel'e sorunsuz bir şekilde dosya dönüştürmen için AutoCad'de wmf olarak kaydetmen gerekir. Diğer yollarda bazen sorun olabiliyor. Eğer sorunun halen devam ediyorsa, dosyayı bana gönder dönüştüreyim. Her iki programda mevcut. |
| | |
| | #4 |
![]() | |
| | |
| | #5 |
![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | Autocad dosyasını corelde import etmenin bir yolu da Autocad dosyasını çizen arkadaş dosya farklı kaydet diyerek autocad 2000 formatında dwg olarak olarak kaydederse corelde import seçeneğinden dwg yi işaretleyip dosyayı gösterirsen import edecektir.Autocad 2000 versiyonunda export edilen dosyalar corelde açılır. |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
| | #8 |
![]() | arkadaşlar bu sitede nasıl değiştircem autocad e bulamadım acil yardım |
| | |
![]() | |
| Tags |
| autocad, dosyasn, cdr, yapma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |