| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | 1982 Japonya doğumlu sanatçı bir çok firmada çalışmış. Şu anda Microsoft WindowsXP TV Commercial için çalışıyor. Dünya tasarım dergilerin de eserleri yer almış. Türkiye'de BANTDERGI de yer almış. web sitesinde fazla bilgi yok sizlere eserlerini sunmak istiyorum. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 |
![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | çok farklı bir tarzı var... |
| | |
| | #5 |
![]() | Bize tanittigin icin tesekürler. Ne varsa bu japonlarda var, sölemedem edemicem... |
| | |
| | #6 |
![]() | Bu çalışmaları daha önce görmüştüm ve hatta bir konuda örnek vermek istedim ismini hatırlayamadığım için, örnekte veremedim. Bu açıdan çok teşekkür ederim. Vermek istediğim örnekte şuydu: Bu sanatçı geleneksel japon estampları (baskı resimleri) ve japon resmi etkisinde tasarımlar yaparak onlara modern bir hava vermiştir. Oysa biz kendi geçmişimizdeki bu tarz geleneksel işleri yoksayarak, tamamen batıya dönük işler yapmaktayız. Bu açıdan bizim illüstrasyon alanında, özgün işler üretebilme ve bu alanda ülkemizin adını duyurma şansımız yok gibi. |
| | |
| | #7 |
![]() | bazen ınsan hayretını dıle getıremez... yapa bıldıgı tek sey kullanabılecegı en kısa cumleyı soyler.... "abı manyak bu adam" gibi..... cahıt hocam bızım gecmısımız bu tur eserlerın alalarıyla dolu.... ama bızım toplumumuzda resım ve resımle ugrasmak ac kalmaya bırebır eşdeger anlam kazandıgı ıcın sanırım bu tur calsışmaların ortaya cıkmaması gayet normal dıye dusunuyorum.... |
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | |
| | |
| | #10 |
![]() | merhaba yeni üye oldum ama paylaşımlarınızı gördükçe insan kendini tutamıyor.teşekkür ediyorum tekrar tekrar başarılı bir çalışma tarz olarakta vereceğini vermiş ![]() |
| | |
![]() | |
| Tags |
| aya, kato, llstrasyon, ustas |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |