| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | evet bu sene basinda aydin ticaret borsasina yaptigim ucgen takvimi begeninize sunmak istedim, suan da kullaniliyor zaten umarim sizlerden de begeni alir bu calisma... ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | göz yoran çok kalabalık bir çalışma olmuş.. takvimin rakamları da çok küçük..dengesizlik çok var çalışmada.. ama beğenilip basılmış..ne diyelim eline, emeğine sağlık.. saygılarımla |
| | |
| | #3 |
![]() | ehh maLum musteri istekLer dogruLtusunda hazirLaniyor ![]() yok su yaziyida koyaLim yok bu resmide koyaLim gibi ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() | kaliteli iş olmuş eline saglık rakamlar falanda gayet okunaklı aslına bakılırsa devasa rakamların oldugu takvimlerin reklam alanı daralıyor gibi geliyor bana böylesi daha kullanıcıya hitap ediyor,özelligi var ... |
| | |
| | #5 |
![]() | burdada birinci madde geçerli olmuş demek.. madde 1; müşteri daima haklıdır ![]() saygılarımla |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
bana kayıp alanlar gibi geldi.. saygılarımla | |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| takvim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |