| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | arkadaşlar aydınger kağıda çıktı alan iyi bir makina önerebilirmisiniz. coreldraw11 kullanıyoruz vede zeminli işlerde proplem yaşıyoruz. HP5200 Laserjet yazıcı var vede iyi sonuç vermiyor. denemediğimiz yol kalmadı bir de* iş tramlıysa al başa bela. bu sorundan kurtulmak istiyorum. ne önerirsiniz. aydınger 90gr kullanıyoruz. aydınger kağıdını mı farklı almamız lazım. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | ben Xerox 4110 Kullanıyorum Makinamın Baskı Kalitesi Gerçekten Güzel Memnunum... Yerel Gazetelerin Aydınger Çıktılarını Alıyorum Sorun Yok... |
| | |
| | #3 |
![]() | hp laserjet p2015 , p3005 yada samsung ml 2571n ve samsung ML 3051N . fiyat olarak samsung daha uygun. |
| | |
| | #4 |
![]() | Canon olsun çamurdan olsun.... |
| | |
| | #5 |
![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | onun için makine almana gerek yok ki bazı spreyler var onları sıktınmı, zeminler filmdeki gibi çıkar |
| | |
| | #7 |
| Yeni çıkan yazıcıların hiç biri tam performans vermiyor, HP 2100 var eski yazıcı eğer onu bulabiliyorsanız derimki en güzeli o, zeminleri en güzel doyuranı odur ama bulamak zor çünkü bizde bulamadık... Şimdi HP2420 Kullanıyorum ve memnun değilim zeminler dolmuyor, sprey ve tinerlerde işe yaramıyor bende film alıyorum... | |
| | |
| | #8 |
![]() | |
| | |
| | #9 |
![]() | Lexmark E323 SÜperr |
| | |
| | #10 |
![]() | Tonerli bir makine olsunda bence hepsi işini görür |
| | |
![]() | |
| Tags |