| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | ![]() Selamlar, İstanbul'da gerçekleşecek olan bir Trance müzik partisi için yaptığım yeni afiş tasarımımın artwork'ü. İsimler kesinleşince afiş halini de buraya koymaya çalışacağım.. |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | Çok ama çok başarılı bence. Başarılınızın devamını dilerim... |
| | |
| | #3 |
![]() | way be aykut baya başarılı olmuş.. Kutlarım gerçekten çok beğendim.. hatta birilerinin çalışmasından alıntı diye düşündüm ilk önce ![]() |
| | |
| | #4 |
![]() ![]() | çalışma güzel yanlız tasarım üzerin istanbul ilgili bir simge göremedım.... ama düşünce olarak güzel |
| | |
| | #5 |
![]() | StapLes, Çok teşekkür ederim. ![]() aiDesign, Eyvallah, mahçup ettin. İnşallah başka çalışmalarla da burada olacağım. ![]() kasta095, Organizasyonun İstanbul'la bir alakası yok, doğal olarak İstanbul'a ait bir simge de yok : ) Sadece afişin ne ile ilgili olduğunu anlatmak için İstanbul'da gerçekleştiğini belirttim. Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için. |
| | |
| | #6 |
![]() | gayet başarılı emeğine sağlık özellikle renk seçimin harika ![]() |
| | |
| | #7 |
![]() | Aykut senin diğer çalışmalarını inceledim galerin gerçekten görülmeye değer.. resmen görsel şölen var orada.. Renk seçimlerin ve çalışmalara kattığın boyut çok hoşuma gitti.. ellerine sağlık takipçinim ![]() |
| | |
| | #8 |
![]() | Açıkçası en çok zorlandığım konulardan biri renk seçimi oldu. Ancak mavi renk ile bütünlüğü sağladığıma inanıyorum. Teşekkür ederim güzel yorumun için : ) * * * aiDesign, Çok çok teşekkür ederim. Her daim beklerim.. |
| | |
| | #9 |
![]() | çalışma çok başarılı ama bana göre ilk bakıldığında party afişi olduğu anlaşılmıyor "Trance" kelimesi hariç müzikle alakalı hiçbir öğe göremedim hee bir de speakerlar var... |
| | |
| | #10 | |
![]() | Alıntı:
Onun haricinde de ilk iletimde de belirttiğim gibi bu afişin artwork kısmı daha. Partide çalacak isimler kesinleşince afiş halini de buraya koymaya çalışacağım.. Çok teşekkür ederim.. ![]() | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| afis, afiş, alp, aykut, ersoy, tasarimi, tasarımı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |