| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | broşür kapağı ve içinden 1 sayfa örnek eleştirilere açığım tecrübe kazanmam lazım ![]() ![]() ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | blendle biraz daha oynayabilirsin. sag tarafta yogunluktan dumduz gorunuyo blend ozelligi gitmis. |
| | |
| | #3 |
![]() | |
| | |
| | #4 |
![]() | güzel olmuş ama bu katalog mu broşür mu ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | |
| | |
| | #6 |
![]() | Ben kapağı cok begendım emegıne sağlık kardesım |
| | |
| | #7 |
![]() | ön kapak güzel eline sağlık, biraz oynayabilirsin |
| | |
| | #8 |
![]() | ordaki ince dağılan cizgiler nedir brush mu? |
| | |
| | #9 |
![]() | hayır brush değil.freehand,coreldraw gibi çeşitli programlarda bulunan blend özelliği.forumda arama yaparak bu aracın nasıl kullanıldığı ile ilgili dökümanlar bulabilirsiniz. çalışmanız hoş görünüyor.yalnız kapak konusunda arkadaşlara katılıyorum.sağ tarafla biraz daha oynarsanız daha hoş bir görüntü oluşacaktır.elinize sağlık. |
| | |
| | #10 |
![]() | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| aymex, brosur, kapagi |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |