| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | az kullanilmis calisir durumdaki a5 u locig marka grafik tabletimi 100 ytl den satıyorum (sadece istanbul ici arkadaslara kargosu ile ugrasmak istemiyorum arti en ufak sorunda yada kullanimda takildigi yerde ulasabilsin istiyorum alici ) surucusu mausu kalemi sorunsuz calismakta satma sebebim hediye gelen bi a4 wacoma sahip olmam ilgilenen olursa pm yolu ile ulasabilir telefon verir elden teslim ederim laptop sahibi ise alici aninda kuruar calistiri ve kaba taslak calisma mantigini gosteririm arzu ederse . |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | mail adresinizi verir misiniz? |
| | |
| | #3 |
![]() | |
| | |
| | #4 |
![]() | Ok. bundan sonra daha dikkatli olurum. peki bu ürünü satan kisiyle nasil irtibata geçeceğim? telefon ile mi? |
| | |
| | #5 |
![]() | forumlarda PM ( özel mesaj) sistemi mevcuttur siz buradan ürün ile ilgilendiğinizi belirttiğiniz taktirde satıcı kişi size iletişim bilgilerini özel mesaj yoluyla iletecektir |
| | |
| | #6 |
![]() | markasını söylermisiniz?ve resimde koyarsanız daha sağlıklı bi karar verilir.. |
| | |
![]() | |
| Tags |
| istanbul, kullanilmis, locig, tablet |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |