| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | merhaba arkadaşlar photoshop dekupe işlemi yaptıktan sonra çizdiğim şekli tıff formatında corel aktardıktan sonra dekupe alanı dışında kalan background beyaz olarak görünüyor. beyaz alanı nasıl ortadan kaldırıp transparan yapabilirm . şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | photoshop dökümanını kayıt etmeden önce, Path menüsünden, Clipping path, flatnes değerini .3 olarak kayıt edersen etrafı beyaz gelmez. saygılarımla |
| | |
| | #3 |
![]() | teşekkür ederim dediğin yöntemle yapınca corele atınca transparan yapmıyor.freehand denedim orada beyazlardan kurtuluyorum fakat bu seferde şeklin bir kısmı çıkmıyor. |
| | |
| | #4 |
![]() | tiff derken 2penrecere save transparency işaretliyorsunuz değil mi? |
| | |
| | #5 |
![]() | corele alırken fotoğrafın backgroundu sil psd olarak kaydet corelde psd olarak alınca dekupe ettiğin yerin arka planını silebiliyorsun önceder corel kullanırken böyle yapıyordum işe yarıyordu |
| | |
| | #6 |
![]() | tiff formatında kaydediyorum kaydederken transparan işaretliyecek bir şecenek görmedim eğer biliyorsanız resimli anlatabilirmisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim |
| | |
| | #7 |
![]() | teşekkür ederim arkjadaşlar yardımlarınız sayesinde sorunumu çözdüm.az geç yazdım sorunu çözdüğü ama kusura bakmayın herkese iyi günler |
| | |
![]() | |
| Tags |
| background, transparan, nasl, yapabilirim |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |