| | #1 |
![]() | Bakın yine ben size geldim (benim için okuyun) Bakın yine ben size geldim Bir sonbahar sabahı elveda dedim gençliğime son yaprakları döküldü dertli yüreğimin. Artık gücüm tükendi kalmadı takatim. Anladımki sen hiç ben olmamışın, Bak artık ne sen kaldın ne de ben. Hayat hep acı oyunlar oynadı bana, acaba bu sonmu? Bence bu son olmalı artık; üzülmemeli, yenilmemeliyim, kimselere güvenmemeliyim, kapamalıyım gönlümün kapılarını sonuna kadar. Belki birgün işinin ehli bir çilingir gelir açar. Artık aşklar sevgiler yalan olmuş, ölüp bittiğin sırtından vururmuş. Çok zor geçer artık günlerim daha çok da gecelerim. Mehtap artık benim acılarımın ortağı yanılgılarımın yanlışlarımın. Oysa o mehtabın altında ne güzellikler yaşamıştım. Herbirimiz ne kadar hevesli oluruz aşka başlarken aşkı yaşarken ama sonra gözyaşları bırakır hevesle başladığımız o aşklar bize miras. Ve benzeri aşklar yaşadık ve sonunda hep üzüldük yalan dünyada bir türlü kadim mutluluğa ulaşamadık. Artık ne aşk istiyorum ne sevgi biliyorum ki sonunda yanan sevendir. Merhaba kara acı dolu geceler Merhaba yalnızlığım bakın yine ben size geldim korkmayın bu sefer gitmeyeceğim ![]() ![]() ![]() hep sevgiyle kalın Volkan Erkartal...
__________________ Gerçek sadedir... ________grafikerkartal®________ Herşey bir tıklama ile başlar ve hayaller vektör olur... |
| | |
| | #2 |
![]() | Prava ![]() ''Volkan Erkartal'' Aşk Adamı Uykuda bile rahat Bırakmaz Bu hastalığı tedavi etmek lazım. |
| | |
| | #3 |
![]() |
__________________ Gerçek sadedir... ________grafikerkartal®________ Herşey bir tıklama ile başlar ve hayaller vektör olur... |
| | |
| | #4 |
![]() | Aşk adamı vurur volkanım döner döner vurur.... |
| | |
| | #5 |
![]() | evet arkadaşım ben bu şiirini kaçırmışım gözden yoksa tehşisimi dün de koyabilirdim...üzülme desem faydası olmayacak biliyorum...ben hep şuna inanırım...bi insan sevdiği için oturup aklından geçirip bişeyler yazıyosa o kişiyi gerçekten seviyo demektir...durduk yere kimse şiir yazamaz...yalandan olsada yazamaz...ne diyim arkdaşım umarım hayat bundan sonra sana şiirlerde yaşanacak, dillere destan olacak günler göstersin... umutlar umutsuzlukları görünce yeşerir...kalbine kilit vurma...hayata olan güvenini yitirme...sen doğru birisin...kalbindeki her duyguyu bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim...kendince kal...hep mutlu ol...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
__________________ Gerçek sadedir... ________grafikerkartal®________ Herşey bir tıklama ile başlar ve hayaller vektör olur... | |
| | |
| | #7 | |
![]() | Alıntı:
bunları belki diyemezdim ama sen de barışma ümidi olsaydı beklerdin bu şiirleri buraya koymazdın diye düşünüyorum...
__________________ Herşeyi Bilmene Gerek Yok Haddini Bil Yeter!.. | |
| | |
| | #8 | |
![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Gerçek sadedir... ________grafikerkartal®________ Herşey bir tıklama ile başlar ve hayaller vektör olur... | |
| | |
| | #9 |
![]() | hayat bazen insanlara fırsat verir geçmişi silip yeni bi başlangıç yapması için.bunu kullanıp kullanmamak insanın elinde bence.volkan arkadaşınız zor bir dönemdeyken tanıştık ona destek oldum ama acılara aşık olduğu için arkasına bakmadan gitti.demekki neymiş herşeyin bi bedeli varmış.o mutlu olamaz çünkü sevgiye aşka değer vermiyor.. ona kinim hiç bitmeyecek... |
| | |
| | #10 |
![]() | Mesele nedir anlamadım? |
| | |
![]() |
| Tags |
| bakın, ben, benim, geldim, icin, okuyun, size, yine |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |