bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın

Afiş Tasarımı - bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın Sponsorlu Bağlantılar :tongueout:...

Cevapla
bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın
aboo isimli Üye şimdilik offline konumundadır

aboo

Forumdan Uzaklaştırıldı

bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın

Alt 29-07-2008 #1
Sponsorlu Bağlantılar

bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın:tongueout:
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

thematrix isimli Üye şimdilik offline konumundadır

thematrix(36)

Bir dizi iz

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 29-07-2008 #2
                             Sponsorlu Bağlantılar
nedir bu? amacı ne? kim yaptı? görsel olarak güzel gözüküyor ama konu ile ilgili hiç bir şey yazmamışsınız nasıl yorum yapacağız?
Bu mesajdan alıntı yap
ivles isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ivles(35)

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 29-07-2008 #3
Film geçişi ne biliyim slayt ile ilgil bişe midir nedir ?
Bu mesajdan alıntı yap
aboo isimli Üye şimdilik offline konumundadır

aboo

Forumdan Uzaklaştırıldı

Standart
Alt 29-07-2008 #4
ya ölesine yaptım hani müzik programların da olur ya top 10 gibi slayt lar öle bişi olmasını sağladım oldu bence
Bu mesajdan alıntı yap
grafipapatya isimli Üye şimdilik offline konumundadır

grafipapatya(29)

Arı Üye

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 30-07-2008 #5
hımm..hareketlenince daha güzel olacaktır.
başarılar

Anı yazmak, ölümün elinden bir şey kurtarmaktır.:angel:

Bu mesajdan alıntı yap
Selim MERCANO isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Selim MERCANO(38)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 30-07-2008 #6
görüntü hoş ve güzel çalışma..Buarada sıralama yalnış gidiyor :/ eline sağlıkbakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın
Bu mesajdan alıntı yap
te0man isimli Üye şimdilik offline konumundadır

te0man

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 30-07-2008 #7
ewt sayı sırası bariz hatalı bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın
onun dışnda qzL çalışma, animasyon halinde qüzel bişi çıkıcaktır..
Bu mesajdan alıntı yap
ZUCKER isimli Üye şimdilik offline konumundadır

ZUCKER

Grafiker / Samsun

Standart
Alt 30-07-2008 #8
ya ölesine yaptım hani müzik programların da olur ya top 10 gibi slayt lar öle bişi olmasını sağladım oldu bence
oldu diyorsan olmuştur...:angel::angel::smile:
Bu mesajdan alıntı yap
cengiz669 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

cengiz669

Grafiker / Kocaeli

Standart
Alt 30-07-2008 #9
arkadaşım çalışman iyi ama numaralar büyükten küçüğe küçükten büyüğe doğru gidiyor o orantıları düzenlersen daha iyi olur. yakın ve uzağı düşünürsek yakındakiler büyük uzakta kalanlarsa küçük olmalı. + 3-4-5-6 numaralar orta bölümdeki bence yumurta gibi gözükmesi lasım tam yuvarlak değil bilmem anlatabildimdi.

örn.:
bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın
Bu mesajdan alıntı yap
Standart
Alt 30-07-2008 #10
sarı ve siyah renk uyumu güzel,ama arkadaşların dediği gibi sayılara dikkat!
Bu mesajdan alıntı yap
Sponsor Links

Grafikerler.net Reklamları

Cevapla

Tags
bakmadan, beğendim, begendim, ben, cok, geçmeyim, sizde, yapin, yapın, yorum

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
ilk web sitem lüften yorum yapın snowman_8 Web Tasarımı 12 25-07-2008 10:49:52
çılgınlar topluluğu sıra sizde sedacix Graficafe 0 03-07-2008 10:23:07
Logo çalışmam hakkında yorum yapın ne olur :( grafiker17 Logo Tasarımları 10 17-05-2008 14:15:43
bu resimin yüksek çözünürlüklüsü varmı sizde energy_explode Fotoğraf - Resim 13 18-03-2008 13:15:41

Kapat
Şifremi Unuttum?