bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın

Afiş Tasarımı - bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın ...

Cevapla
bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın
aboo isimli Üye şimdilik offline konumundadır

aboo

Forumdan Uzaklaştırıldı

Standart
Alt 30-07-2008 #11
Sponsorlu Bağlantılar

sayıları en son yaptım ya onun için iran evvel bitmesini istiyordum onun için sallama yaptım sayıları ooo kadar da önem vemedim aslında SAĞOLUN bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın
Bu mesajdan alıntı yap
aboo isimli Üye şimdilik offline konumundadır

aboo

Forumdan Uzaklaştırıldı

Standart
Alt 31-12-2008 #12
                             Sponsorlu Bağlantılar
tmm ederim eyw
Bu mesajdan alıntı yap
damla1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

damla1(32)

Grafiker / İstanbul

Standart
Alt 31-12-2008 #13
görsel olarak güzel ama sıralama hatalı emeğine sağlık
Bu mesajdan alıntı yap
yalnızımm isimli Üye şimdilik offline konumundadır

yalnızımm(28)

Öğrenci (Grafik) / Bursa

Standart
Alt 01-01-2009 #14
çalişman sinema için mi yaptıgın bir afiş mi anlamadımmm am güzelll olmusss
Bu mesajdan alıntı yap
blueden isimli Üye şimdilik offline konumundadır

blueden

Hiç Biri / Konya

Standart
Alt 01-01-2009 #15
bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın:tongueout:
bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın

Fikirler ve tasarım ne kadar da benziyor değil mi?

Öncelikle şunlara değinelim:

Bu çalışmayı yapmanızdaki amaç nedir?
Konu nedir? Eğer konunuz öylesine bir çalışma yapmaksa bunu başarmışsınız benzeri olsadabakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın
Ama afiş olarak değil!

ya ölesine yaptım hani müzik programların da olur ya top 10 gibi slayt lar öle bişi olmasını sağladım oldu bence
Slayt tasarımı olarak oldukça başarılı(numara sırası karışmış o hariç) ama insanlar siz bunu açıklamadan, belirtmeden nasıl bilecekler bunun ne amaçla yapıldıgını?

Fakat taklit başarız olmuş.bakmadan geçmeyim ben çok beğendim sizde yorum yapın
Çünkü gölgede simetrik hatalar var, fontlar sıkıntılı ve karelerde hatalı çizilmiş.

Söylediginiz gibi bu bir sinema vektörü değil ki çalışmanızda kullanın, bunun benzeri bir tasarım zaten var ki sadece benzeri bir tasarım olur.Bir de başlıkta "bakmadan geçmeyin demişsiniz" demek ki herkesin görmesini istiyorsunuz...bakalım insanlar bunu görünce tepkileri ne olucak?

Yinede taklitçi tasarımınız(dikkat sadece tasarım afiş değil!) için emeğinize sağlık...Daha orjinal çalışmalar bekliyorum.

Kolay gelsin.
Bu mesajdan alıntı yap
alisalur isimli Üye şimdilik offline konumundadır

alisalur(38)

Grafiker / Konya

Standart
Alt 13-03-2009 #16
hoş bir çalışma.eline sağlık
Bu mesajdan alıntı yap
Fercom reklam 2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Fercom reklam 2

Grafiker / Tekirdağ

Standart
Alt 10-08-2009 #17
görsel hoş ama rakam sırasında hata var
Bu mesajdan alıntı yap
karakura12 isimli Üye şimdilik offline konumundadır

karakura12

Grafiker / Ankara

Standart
Alt 10-08-2009 #18
Güzel duruyor.
Bu mesajdan alıntı yap
Cevapla

Tags
bakmadan, beğendim, begendim, ben, cok, geçmeyim, sizde, yapin, yapın, yorum

Benzer Konular
Konu Konu Bilgileri Forum Cevaplar Son Mesaj
ilk web sitem lüften yorum yapın snowman_8 Web Tasarımı 12 25-07-2008 10:49:52
çılgınlar topluluğu sıra sizde sedacix Graficafe 0 03-07-2008 10:23:07
Logo çalışmam hakkında yorum yapın ne olur :( grafiker17 Logo Tasarımları 10 17-05-2008 14:15:43
bu resimin yüksek çözünürlüklüsü varmı sizde energy_explode Fotoğraf - Resim 13 18-03-2008 13:15:41

Kapat
Şifremi Unuttum?