| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | arkadaşlar bana babylon adlı ingilizce türkçe çeviri prıgramının orjinal cracklı sürümü lasım bende demosu var 30günlük süre bitince bi daha yükleyemiyorum işlerimede çok yardımcı oluyor cümle çevirisi yapıyorum bazı desenelrde gerekli ingilizce cümleelr yazmamı istiyorlar kafama göre yazarsam anlamsız bişeyler çıkıyor en güzeli çeviri programları bunun içinde babylon çok iyi ama demo eğer elinizde crackli orjinal varsa gönderebilirmisiniz rica etsem |
| |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | FORUM KURALLARI 17-) Türkçe ve yabancı sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak ve Türkçe program veya yabancı programların crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır. Forum Kurallarını Lütfen Tekrar Gözden Geçirin! |
| |
| |
| Tags |
| adlı, babylon, bana, ceviri, cracklı, ingilizce, lasım, orjinal, prıgramının, sürümü, türkçe |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |