|
|
#1 |
![]() |
Arkadaslar yeni Bar Restaurant actik ve Kendi is yerimiz icin bir Logo calismasi yapmak istyorum, isim "NuBar" ve Oriental bir Bar fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim, yaptigim calismalari burda sunup fikirlerinizi alicam.
![]() ilk calisma.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
NuBar üzerindeki ateşle NüBar okunuyor. Logo için yorum yapmıyorum çünkü birşey anlamadım.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
bence olmamıs
![]()
|
|
|
#4 |
![]() |
U üzerindeki alev'i kuzenim özellikle istedi, o yüzden yaptim,
baska yorum yokmu.. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
alevi kullanman şart ise u da değilde başka harfte kullansan daha iyi olur. okunması yoruma açıkolmaz bence. onun dışında karakter gayet kibar sanırım sizin yansıtmak istediğiniz görüntüyü yansıtmış olmalı, özenle seçilmiş gibi duruyor. iyi çalışmalar
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kötü olmuş
çalışman gerek
|
|
|
#7 |
![]() |
tesekkürler, logoyu kuzenimede gösterdim kücük harfleri tam olarak beyenmedi kücük harflerde fikirlerinizi paylassaniz sevinirim..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Logo hakkında bi yorum getiremicem ama dikkatimi çeken ® neden var logo da pantentini aldınız heralde logonun.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
"N" ve "B" ölçünün orantısız olmuş biraz küçült ve biraz daha değişikli çalışmalısın
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bana kalırsa bir bar'a göre çok basit. yazı karakteri değiştirilebilir.
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| bar, calismasi, icin, logo, restaurant |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|