![]() | ![]() | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
| | Arkadaslar yeni Bar Restaurant actik ve Kendi is yerimiz icin bir Logo calismasi yapmak istyorum, isim "NuBar" ve Oriental bir Bar fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim, yaptigim calismalari burda sunup fikirlerinizi alicam. ![]() ilk calisma.. |
| |
| Reklam | |
![]() | ![]() |
| | #2 |
| | NuBar üzerindeki ateşle NüBar okunuyor. Logo için yorum yapmıyorum çünkü birşey anlamadım. |
| |
| | #3 |
| | bence olmamıs ![]() |
| |
| | #4 |
| | U üzerindeki alev'i kuzenim özellikle istedi, o yüzden yaptim, baska yorum yokmu.. ![]() |
| |
| | #5 |
| | alevi kullanman şart ise u da değilde başka harfte kullansan daha iyi olur. okunması yoruma açıkolmaz bence. onun dışında karakter gayet kibar sanırım sizin yansıtmak istediğiniz görüntüyü yansıtmış olmalı, özenle seçilmiş gibi duruyor. iyi çalışmalar |
| |
| | #6 |
| | kötü olmuş çalışman gerek |
| |
| | #7 |
| | tesekkürler, logoyu kuzenimede gösterdim kücük harfleri tam olarak beyenmedi kücük harflerde fikirlerinizi paylassaniz sevinirim.. |
| |
| | #8 |
| | Logo hakkında bi yorum getiremicem ama dikkatimi çeken ® neden var logo da pantentini aldınız heralde logonun. |
| |
| | #9 |
| | "N" ve "B" ölçünün orantısız olmuş biraz küçült ve biraz daha değişikli çalışmalısın |
| |
| | #10 |
| | bana kalırsa bir bar'a göre çok basit. yazı karakteri değiştirilebilir. |
| |
![]() | |
| Tags |
| bar, calismasi, icin, logo, restaurant |
« önceki Konu
|
sonraki Konu »
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |