| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Merhaba Arkadaşlar ![]() Boş zamanlarım da böyle bir çalışma yaptım. ![]() |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | eline sağlık ama sadece içe doğru derinlik göremedim, bardağın ağzında kırmızı bi kapak varmış gibi duruyor. |
| | |
| | #3 |
![]() | aynı fikirdeyim. iç kısma bir derinlik katmalısın. + kırmızı bardak çizimi perspektif açıdan zemine tam oturmamış. emeğine sağlık... |
| | |
| | #4 |
![]() | merhaba bardak hoş olmuş ama zemin karmaşası var gibi. kapak gibi görünüyor fikrine katılıyorum. genel olarak güzel gerçekten iyi çalışmalar |
| | |
| | #5 |
![]() | ewt arkadaşların dediği gibi bardağın içini biras derinleştirirsen daha iyi we gerçekçi görünür birde yazılar kayık gibi gözüküyor yinede emeğine sağlık fena değil.. |
| | |
| | #6 |
![]() | brandinglerde perspektif hatalari var. Bardagin icindeki Charafin Chardonnay 99 ise ve agzina kadar dolu ise bence bu kapak degil. Calisma dogru. Ama degilse orda bi sorun var |
| | |
| | #7 |
![]() | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| bardak, Çalışması |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |