| | #1 |
![]() | resmin son hali ![]() Resmin eskisi ile karşılaştırması ![]() ne gıcık foto degilmi bu fotografcılar stil tarz yapamadılar 4 yıldızlı hotel fotocusuda yabancıları ya agacı yada gulu tuturudu yada aileyi daltonlar gibi arka arkaya sorıralardı gule gule bir olurdum Ya 28 kişi bakmış bu kadarmı kötü yorum yapılamayacak kadar Mesaj N/A3 tarafından (22-01-2008 Saat 01:41:16 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #2 |
![]() | ben tam olarak ne oldugunu ne anlatmak istedigini anlamadim ya
__________________ iddia ediyorum su an ctrl+w ye basamassin !!! |
| | |
| | #3 |
![]() | Bana kalırsa güzel hazırlamışsın. Arka plan temizlenmiş daha hoş bir kare halini almış. Eline sağlık. |
| | |
| | #4 |
![]() | resmin öncesi çok da iç açıcı değilken gerçektende hoş bi hale getirmişsin emeğine sağlık ![]()
__________________ 1. Sadelik esastır! 2. Küçük güzeldir! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #5 |
![]() | guzel calısma ama alttakı bulutları da manıpule etsen cok daha ıyı olur bence basarılar
__________________ bilmeSENDE, bilSENDE, görSENDE, görmeSENDE Seviyorum ben İşte Hadi be SENDE sen sevSENDE olur sevmeSENDE |
| | |
| | #6 |
![]() | |
| | |
| | #7 |
![]() | bayan bulutların ustunde oturuyor.ama erkek'ın yarısı kesılmıs gıbı duruyo bana kalırsa.yanı bı dengesızlık olmus.bı de arka fonla on resım gecıslerı sert mı olmus sankı.baska da bısey goremedım.elıne saglık.. |
| | |
![]() |
| Tags |
| manipulasyon |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |