| | | |
![]() | ![]() |
| | #1 |
![]() | Ana Sayfa Bölümü ![]() Biyografi Bölümü ![]() Mp3 Bölümü ![]() Soldaki Kutucuğa Duyurular Vs. eklencek Sitenin Kodlanmıs halidir. Yerel Bi sanatcı ıcını Yaptım. (= |
| | |
| Reklam | |
| You need to upgrade your Flash Player
This is replaced by the Flash content.
Place your alternate content here and users without the Flash plugin or with
Javascript turned off will see this. Content here allows you to leave out noscript
tags. Include a link to bypass the detection if you wish.
|
| | #2 |
![]() | başlikta da belirttiğiniz gibi basit bir çalişma olmuş.. internette portfolio olarak aratirsaniz, yapmayı amaçladiğiniz site için fikir edinebileceğiniz bir çok çalişma bulabilirsiniz.. yani kisacasi biraz daha çalişmalisiniz.. |
| | |
| | #3 |
![]() | Sizinde belirttiğiniz gibi çok basit kalmiş. Biraz daha özverili çalışıp örnekleri incelerseniz faydalı olacağını düşünüyorum. |
| | |
| | #4 |
![]() | Yorumlaırnız İçin Tskler. Forum Dil,eğlence Dil Sadece Bi tanıtım Sitesi okadar Fazla Biseyler katmaya gerek yok diye dusundum Resimler Eklenicek Okadar. Genelde İstedikleri Bicimde yapmaya CAlısıyorum Görüsleriniz İcin Tskler bu şekilde Kendimi Geliştircem Tabi (= |
| | |
| | #5 | |
![]() | Alıntı:
x : siteyi kime yaptirdin? XX: Cengizhan diye birine XX: niye noldu ki ? x : hiiiiç, aklimda bulunsun herhangi bir şekilde karşılaşırsak teklifini direk reddedebilmek için ![]() | |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
Sizce ne kata bilirim Biraz Yardımcı olurmusunuz? | |
| | |
| | #7 |
![]() | bence birşeyler katmayin! araştirip inceleyerek yeni bir tasarim yapin.. |
| | |
| | #8 |
![]() | Tmm saolun |
| | |
| | #9 |
![]() | |
| | |
| | #10 | |
![]() | Siz de biliyorsun basit bir çalışma oldugunu, başlangıç için fena değil.Yapılan web site örneklerini inceleyin, deneme yapın, araştırın.Görünüm olarak çok karışık tasarım olarak çok basit duruyor, yinede emeğinize sağlık.İnceledikçe yeni şeyler öğreniceksiniz ileride daha iyi çalışmalar yapabileceğinize inanıyorum. Kolay gelsin. Alıntı:
Teşekkürler yorumunuz için. Mesaj blueden tarafından (30-11-2008 Saat 23:56:39 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
![]() | |
| Tags |
| basit, bir, calismasi, gunay, gurcan, template |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |